Friday, March 20, 2009

Kami hot..kami cool~

Pada hari khamis bersamaan 19 Mac 2009, budak-budak comel dan comot kolej saya telah menghadiri parti buih dinner kolej yang diadakan di hotel sunway. Mereka telah menghabiskan makanan dengan bergayanya dan berjaya ber'cameragewdik' sampai camera habis bateri tengah malam..

Jadi, disini izinkan saya memaparkan bukti-bukti bergambar sebelum meneruskan hujah-hujah saya yang seterusnya.



click picture kalau nak tengok jerawat for a larger view ..






Gambar dibawah mengandungi objek bernama arip.
Jadi saya nak namakan gambar ni sebagai,
"Arip dimana-mana"

Photobucket




Gambar seterusnya mengandungi watak-watak penuh kontroversi sehingga muka-muka mereka perlu disorokkan dengan topeng.

Photobucket



K.A.M.I. versi black @ red.

Photobucket



Bukti tambahan :
Photobucket

Gambar di bawah pula mengandungi "gambar panas hana" bersama rakan-rakannya.
Sila cuba untuk tidak mengantuk.


Photobucket



Sesi penggulungan :

-Makanan ok. Kenyang.
-Konsert Bunkface ok. Happening.
-Sesi bergambar ok. Banyak gile punya OK.
-Kemeriahan ok. Sangat meriah terutamanya dikalangan budak2 fsktm.
-Hadiah tak ok. Saya tak dapat langsung, so saya anggap tak ok. Tambah2 time hadiah henpon tu. Sangat tak OK ye.
-Pengalaman pahit?? Semasa turun lif. sangat spooky ok lif tu..dah la malam jumaat.hahahha~
-Keseluruhan : ENJOY!!

18 OrG ConTeNg:

fiRefLy™ said...

party gala apekah ini haha..tp yg plg penting..bunkface..yuhuu!!

M A S R U R A H said...

wah bestnye..
ni tema ape ye..?

Hananeechan said...

firefly : hehe. dinner kolej. bunkface artis jemputan. best.


mas : black, red & masquerade. tu yg pkai topeng tu.

ShaFril said...

wah2 sakannya party ni haha...gelap n cerah mata..da warna terang n gelap hehe...hoho da gk ye gmbr panas hana tu muahaha =P

Hananeechan said...

shafril : haha.tu la pasal. nak sgt diorg search. ha biar dia jumpa.hahaha

M A S R U R A H said...

So nice ur appearent!

Shafril: weh reunion fet-unikl akan dtg ko nak cmni ke..hehehe

HAZRiN said...

Aku terpesona tgk minah tuuuuu. Kacipkan aku ngan dia bole tak ?
Hee ~

ShaFril said...

hana: hoho pasni mesti lg betambah hot la blog awk da gmbr panas tu haha =P

mas: emm ble gk wat cmni..kalau da yg pakai cm gul cina dlm byk2 gmbr tu ok gk muahaha =P

Hananeechan said...

hazrin : tak macho la guna org tgh..hahahha

shafril : ooo..report2.

HAZRiN said...

Hee. Kalo sy dekat takpe kott. Ni duk jauhhh. Damn. T_T

wunny_hunny said...

wah..mane2 je de muke waaz..
mane2 je de muke hana..
bile nk de muke wunny ni?
hek3 =p

Hananeechan said...

hazrin : ala kesian..nanti saya try ejas..pengerasnyer encikk??
=p


wunny : bile nak ade muka wunny? bile bukak blog wunny laa..heheh..

ShaFril said...

hoho nk report ek?takutnya takutnya sya muahaha =P

Arief Arf said...

Gambar dibawah mengandungi objek bernama arip.
Jadi saya nak namakan gambar ni sebagai,
"Arip dimana-mana"


hahahahahah.. xleh blah.

kesimpulannya,
arip mmg sgt hensem. maka, arip harus berada di dalam semua gambar.

Hananeechan said...

shafril : ceh..takpe2..nanti da report baru kamu tau.


arip : haha..xde maknanye. arip gile camera gak cam kitorang.hahah

HAZRiN said...

Pengeras ? Rahsia. Ha ha.
Thanx laaaa.
o_0

Arief Arf said...

memang pun arip gile camera.
xkan la baru taw.
bukan baru kenal.
ahahahahahah

mr. carl arif said...

macam pelajar akademi fantasia je. hahaha.. ;D