Tuesday, March 3, 2009

Kene Tag lah pulak~

1. Go to your photo folder in your computer.
2. Go to 6th folder of your photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put that picture on your blog and description it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.





Eqin tag aku..

Aku pon dengan sejujurnya pon mengikut la peraturan yg dia bg.*gile skema*

Photo folder aku namanya Click2 *xbest langsung nama ni.aku tau*

Folder ke enam adalah folder yg bernama "Edited"

*based on the folder name pon da bleh agak gamba ape yg ade dlm ni..sume gmba yg aku edit2*



Ha, masalah nye plak, dia nak gambar keenam. Dan gambar keenam aku plak, namanyer "conteng"..Conteng ni mengandungi muka aku yg dah di conteng. Time tu kat bilik Sulug. Buat kerja untuk projek Menggapai Kinabalu 09..



WARNING: Gambar ni hodoh.Aku jamin 100%.

Tapi disebabkan aku da setuju untuk menyahut cabaran, takpe la..

Bia la aku letak jugak..Walopun malu sebenarnye.. *pipimerah*
ceh,poyo.



1) Malu sebab aku mmg tak pandai edit2 ni.

2) Yg ni mmg aku edit time bosan dan aku conteng muka sendiri.

3) Buruk. Huduss. Kelakar. Sengal.




Ok la, aku bg kebenaran kalo korang nak gelakkn aku bile tgk gambar ni. 5 saat dari sekarang, ape lgi gelak la ramai2..Guling2 skali jika perlu. Korang kan mmg suke gelakkan org.hehe

1...2...3...4...5...ok, dah cukup! berhenti! enuff!




OK! sekarang aku nak tag insan2 bertuah ni:

SEMUA yg tgk gambar buruk aku tu, kena tag.hahah~ gelak la lagi.

Buat ye jgn x buat!





Pesanan Penaja: gamba baju belang2 kt tepi tu adalah perut Oney.hahah~

17 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

haha cntik spek mata n hidung tu =P

wunny_hunny said...

tolonggg..tolonggg..
sy trcekik kerna gelak ktrlaluan~
hahaha...

Hananeechan said...

tu aa..spek ni, bleh nmpk segala bnde mikro.hehe

ape lg, anda telah di tag..
hahaha

Qaiyum said...

Haha.. (Gelak Sket Je Tak Banyak Nanyi Tuan Tanah Ngamuk..)

kiD Le@rns tO fLy™ said...

hahaha...berapo tahun ekau tak ponah cabut bulu idung..mmg dah mcm padang ragut dah ei..hahaha unlimited

Ladybug Yna said...

hehehehehehe, gilak lawak gambo nih. Awat idung tuh xsama kaler. hahahahahahaha~
[guling2 ke kiri. guling2 ke kanan]

Hananeechan said...

qaiyum : org da bg peluang tanak lak gelak.hehe

kid : hheheh..susah payah simpan tu..

yna : xsempat blaja edit kaler lagi..cikgu tu da pindah. =p

mazwhere said...

bunga aper yang dipegang tu?

ShaFril said...

sya da mesin rumput..kalau nk potong misai tu bgtau laye...sya ble pnjmkn mesin rumput tu 4 potong misai tu muahaha =P

HAZRiN said...

Sy maw pow gambar tu untuk dijadikan wallpaper PC sy bole ?
So setiap kali sy on PC sy maka sy dapatlah gelak kaw- kaw.

ha ha ha

HAZRiN said...

Sy maw pow gambar tu untuk dijadikan wallpaper PC sy bole ?
So setiap kali sy on PC sy maka sy dapatlah gelak kaw- kaw.

ha ha ha

a little less conversation said...

haha..klakar2
bulu kening ngn bulu idung sama lebat..
mesti bulu kening 2 amik sket dr bulu idung kn.. wawa

Hananeechan said...

mazwhere: bunga tu kitorang gubah n jual..

shafril : nak bg mesin rumput? bole gak..nanti leh sy jual mesin tu. =p

hazrin : TAK BOLEH!!!!ape kata awk letak muka sendiri jd wallpaper.tiap2 kali bukak pc, gelak la kaw2. =p

rafi : hehe..same kaler kan? ade kemungkinan gak tuh.haha~

AKU TAG SUME ORG!!!!!!
SAPE BERANI SAHUT CABARAN?

kiD Le@rns tO fLy™ said...

erkkk...sahut cabaran...hek elleh..ape td? xdgr....milo beng saw kure manih deh....

Arief Arf said...

hahahah..
tu la die wajah sebenar hananeechan kalau nak taw.
ahahahhahahaha

Hananeechan said...

kid : milo siapp~

arip : shhh..jgn la pecah rahsia. jatuh saham aku.hahahha~ poyo

HAZRiN said...

Tak boleh laa, kalo sy letak muka sendiri sebagai wallpaper nanti sy jadi takbur.
Sebab terlalu kacak (Orang tengok silau*)
Ha ~