Tuesday, March 31, 2009

Awak buat saya pening la sayang!! @_@

Baru lepas menghabiskan sisa-sisa kehidupan dengan mengadap assignment math bersama emy. Rabu ni kena present. Padahal dia dah bagi soalan tu 6-7 minggu yang lalu. tapi kami dengan jayanya baru mula buat malam ni, dan siap melakar graf apa sume malam ni juga..yayy! *dasar pemalas.kerja sume nak wat last minute.pastu hasilnya adalah sampah.cist*
adik-adik sila jangan contohi kakak emy tu ye..eh,eh..kakak hana la yg utama.lupe plak nak masukkan nama dia.(eh, kenapa tulisan kecik pulak ni?) :p

okey, point utamanye nak highlight kat sini,
PENAT LAH!!!!
Tolong la bagi aku buat benda lain selain math bole tak? Penat la wat math..

Bagi la kerja baca novel sidney sheldon ke, john grisham ke, denielle steel ke, jk rowling ke, stephenie meyer ke, etc2 nak la haku..bukan takat nak je. akan ku siapkan tugasan itu dengan penuh komitmen, dedikasi, mamakasi apa sumer lah..

Kalau nak bagi kerja buat movie marathon 7 hari 7 malam pon siyes aku tak kesah...akan ku habiskan movie2 yang ade dalam external hd aku ni dengan jayanya..hohoho*sambil cekak pinggang ala2 superhero*

Oh ye, kalau nak gantikan kerja math dengan kerja kedua paling berat dalam donia iaitu update blog setiap 3 jam pon aku sanggup..(pertama paling berat tentula wat math) bolehhhhh, xde masalahhhh. mungkin pembaca jela yang ada masalah bila aku da mula merapu meraban.. membebel.. mengilai.. mengawan...eh eh yg last tu bukan..hehe

tapi, tolong lah bukan math...TOLONGG!!!
t a k s u k a . t a k s u k a . s a s u k a . eh pelat lak. . .

tak suka tahap kalau ada org jual tonik/ubat yg akan wat aku suka math pon aku tanak minum. hahahhaha. pedulik ah. tanak suka jugak. ;p

Pesanan penaja : DR Omar, ampunkan saya kerana telah membuat kenyataan tidak rasmi di atas.. i would be grateful if u could give me an A for this subject.VERY GRATEFUL indeed.. :) I hope you will kindly consider and KEEP considering until u decided to give me an A..Thank you for your generosity. hihik.. (ko bajet dia bace la blog usang ko nih? ko bajet kalo dia tersesat dan tak sengaja terbaca pon dia nak bagi ko A la even assignment 6 minggu tu ko wat satu malam je??)

hananeechan : yesszzaa. absolutely.yakin boleh. hikhik. :D

5 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

ish2 ciannya dia hehe..sya mmg xsuka math hehe

damme damiah said...

xske math pon kalo dh amik subjek berkaitan kena wat gak. tiru cam sy. xsuka math, lari jauh2 dan amik tesl haha

a little less conversation said...

ber main2 ngn nombor ni mmg meletihkn..tambah2 lak yg pelik2 je cm engineering math..bole wat otak fenin2+bengong2 sket..haha

wunny_hunny said...

yey! sgt stuju dgn cdgn2 kmu tu sume!
hahaha..nape xde lec nk wt mcm tu kn?
kalo die wt, pasti die akn d sygi oleh sume stdnt..dan akn dpt byk hadiah..heee.

Hananeechan said...

shafril : bagus2. geng!

damme : tu la..camana leh tersesat pon tatau...nak pulang ke pangkal jalan pon taleh da..


rafi : tau xpe. penat.

wunny : tu la. kalo ade lecturer camtu kan best!