Friday, March 6, 2009

Cium??? Kiss??!!!

ErKk~

Apa yang akan kamu lakukan bila pensyarah kamu yang berlainan jantina bercakap macam ni pada kamu??

"Eee awak ni.. Kalau boleh cium da lama saya cium!"

o_O

Reaksi:
*Speechless.Terdiam.Kelu.Xpercaya.Xmungkin.Salah dengar kot.*

Pesanan penaja : Andaikata la jwb mcm ni --->"Kalo cium leh dpt A ke?"
Agak2 ape pensyarah tu balas?? =p
muahahaahahha.mengong nk jwb cmtu.giler murah!

22 OrG ConTeNg:

kiD Le@rns tO fLy™ said...

sexual harassment maybe hahaha...nk tium2 jugap xbley?..hakhakhaktui

ShaFril said...

wah gangguan seksual tu...bhaya2..run 4 urself run muahaha =P

BukiTiLMu ( BI ) said...

gile puye lectrr...

kamu..

ade idea tk tuk pakai baju diner mpg..
tema colourful n glamor..

any idea?

help......

:(

ARYN said...

ada yg soal cmtu ke..hahaha..mengong3

Hananeechan said...

kid,shafril : bukan kot. dia gurau kasar je tu.. =p

BI : colourful?mcm pelik je laki pkai wane wani.kemeja stripey yg byk kale??
erk, tkde idea la.huhu..

aryn: haah.dia nak gurau2 kot, tp terlebih sudaa~

asherapth said...

~agak2 la klo nk gurau pon...xkn la lect nk wat cmtu...

Hananeechan said...

erm..ntah la dia..habis modal nk gurau kot..

Ladybug Yna said...

tnye dia blk. "asal lak xleh?" ahahaha.

pe daa lect ckp cm2. lect xmo2 guwau benda2 cm2. xsesuai. nnt stndt ilang hormat sudey...

mazwhere said...

lect yang bajet nak bergurau,tp terlampau la tu....terukkk..

bukitilmu : MPG kitorang,king pakai suit putih...blend dgn kemeja dalam hitam n kasut hitam..nice..pastu rose hitam..

hakiMET said...

oke ape tnye gitu..

lect : kalo bleh cium da lame sy cium..

nanie : agk2 sape nk stat dlu yer lect..

hahaha..

Benrauf said...

siot punye lecturer. ko jangan tertipu dengan 'gurauan kasar' dia. he actually means it sis. tapi dia buat dgn menampakkan ia seperti satu gurauan. careful next time. kalau dia rasa ada respon sket nanti dia mula la dia. adoii..ilang respek..

Hananeechan said...

yna : xberani nk tanye.huhu

mazwhere : dier xpasan la kot

hakimet : gilo~ huhu

kiD Le@rns tO fLy™ said...

bulih gilo sebutir haha..tu la kabureta rxz letok kat kriss haha lg..

HAZRiN said...

Mungkin lect tuh nak cium benda lain kot, seperti baju, stokin @ henset anda.
=p

damme damiah said...

gila straightforward. kalo sy terus blah tanpa cakap papae pastu pengsan separuh jalan LOL dan tak pegi kelas untuk hari-hari berikutnya gara2 ketakutan
:p

Hananeechan said...

hazrin : ade kemungkinan gak tu.
so, was i supposed to ask him, "encik nk cium ape?" like that???hahahah.. xde keje.

damme damiah : takleh xdtg kelas..nnt kene repeat, jumpe la dia lg.huhuhu =(

a little less conversation said...

lol..pe susah hana..ckp kt lect awk 2 blk cmni

"eee en ni..klau boleh lempang..dh lama sy lempang2 en. siap sepak terajang skali...hahaha (ajak skali mmbe2 gelak)" XD

Sweet Thinker said...

nie leh masuk court neh! satu sexual harrasment. dua rasuah nak A. wahahha!

Ann said...

Do not take lighly this sort of behaviour. It is sexual harassment and is higly inappropriate. Kalau dibiarkan it can lead to more serious offense.

Ni bukan gurau kasar. Kalau nak buat lawak ke gurau, buatla pasal kasut ke, lauk makan tengah hari ke, cerita Spa Q ke. Don't make offensive comments and joke like this. Cuba fikir macam ni, kalau bapak awak dengar 'gurau' lecturer awak tu mesti dia lempang je lecturer tu.

Sila lapor pada Ketua Jabatan lecturer tu. Kalau dia dah Ketua Jabatan, sila lapor kepada Bos atas die atau Ketua Jabatan lain.

Hananeechan said...

rafi : huhu.leh gak tu untuk dicuba.

sweet thinker : rasuah? hahaha~

ann : tapi risau kene repeat la.huhu

Ann said...

Awak boleh buat laporan anonymously. Jangan kasi nama.

You have nothing to worry about. Bukan awak yang salah, lecturer tu yg tak betul.

Kalau awak diamkan, you will only encourage his behaviour. If he tried something more dangeorus nanti mcm mana?

Ini bukan perkara main-main, sebagai lecturer he should not be saying things like that to you. He does not respect you and you should not take this is a joke.

amir acap said...

ahah...
bhye dong gitu..