Monday, March 2, 2009

Tanya @ Hana part 2..Zass

Entry ini x penting dan mengarut.. Read at your own risk.

1) Kalau iman tu bertambah dan berkurang,
Cinta lak camana?
Bertambah dan berkurang gak ke?


2) Tau tak kek coklat apollo yg plastik kuning tu?
Dulu kecik2 beli, harga 20 sen tebal gile.
Tp skarang kenapa harga 40 sen tp nipis gile?


3) Tak faham kenapa ada sesetengah golongan yg bangga sgt dgn tahap kesosialan mereka.
Perlu ke show-off sape lagi sosial? Lek sudeyh~


4) Baru lepas tgk gambar budak2 baru nak up..Tak paham kenapa ada org yg hobi dia menggedik dgn lelaki. Geli plak tgk..*geli mat*


5) Tak faham kenapa yuran U aku ni mahal walaupun ipta..hehe.. =p


6) Tak faham kenapa minggu lepas Maxis Broadband aku ni lembab gile nak mampos meninggal.

7) Aku boleh makan durian..tapi tak boleh makan tempoyak. aku pon tak paham kenapa.


8) Akhirnya aku da faham kenapa Michael scofield tak balas cinta aku, tapi aku tak paham kenapa Won Bin pon xnak bls gak..



Pesanan penaja: Jika anda mempunyai idea bernas dan bergeliga, tolong jawab semua soalan di atas. Sila abaikan no 8.

9 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

haha wonbin gay gk kot muahaha =p...ai org perak xmkn tempoyak ka?plik hehe

dzul fahmie said...

hg kalau mengarut mmg pndai..hahhaha
soalan..nape hana suka merepek?..hahahaha
sbb die mmg org yg pndai merepek..hahaha

kiD Le@rns tO fLy™ said...

oleh sbb bosan gua layan survey nih..mwahaha,i'm sorry

1.bende yg libatkan rasa mmg leh berubah..kalu laukku cukop masin nape nk tambah garam kn haha..same gak..kalu nk tambah sile ke kaunter sebelah...

2.oleh kerana roket apollo dh tak dgunakan..mereka ingin mengurangkan kos

3.biasanya sosial akan berlaku dlm situasi yg ramai..kalu sorang2 tade sosial nyer..

4.gedix nak versi materiaplastik..nk mtk jer,beli ar sdirik haha...'kasi murah kalkulator encik taboo'

5.sile ikut kiri,depan tu bilik nc..haha

6.kalu ramai yg tak guna jalan raya maka tiada kesesakan..kait ke hipotesis aku nih mwahaha

7.kerana anda suka yg ori saje..yg dah dimodified anda tak suke..

8.scofiel:dia dah ade sarah,doc lg tuh..won bin:die lom sedia,sbb tgh cari ayahnya..won bin...bin ape ntah~

-brougth to you by:kedai runcit pakcik kordi sdn bhd

Hananeechan said...

shafril: ha tu la pasal..nama je org perak nih.

Dzul : hehe. aku suh jwb soalan la..bukan tanya soalan..bwekks


Kid : hahah..sungguh bernas ye jawapan2 anda. tumpang tanya, kedai runcit pakcik kordi tu kat mne? lain kali tak payah sy tanya kat blog lg da..saya g kedai dia terus.

wunny_hunny said...

nk jugak! heee...

4) oh geli mat! oh-ho! sgt bongok ini video klip! hahaha...

5) mai pndah usm! haha..tau um tu yurn die mhl kn..sem ni yurn sy 1314..heeee.

6) mai gune clcom brdbnd! hehe..no probs bebeh~

a little less conversation said...

biar eden toray

1. cinta ble bertambah klau di suap ayat2 cinta..ble gak berkurang klau slalu diet..cmne diet die, taip ON CINTA pastu anta guna pos..jg lupe tampal setem singgit skali..ahaks

2. xtau..jd xleh jwb

3. sbb dorg nk buang 'sial' kot..so sial r jd nye..

4. dorg xpnah tgk bidio geli mat..klau dh tgk konpem x gedik..de kaitan ke..haha

5. maap..sini kaunter pendaftaran pelajar..klau nk tnye g kaunter sblh

6. mggu lepas slalu ujan..so jln basah..die slow r sket..takot eksiden..haha

7. sy leh mkn eskrim durian..tp x suke mkn durian..menjawab soklan ke..erkk

hana & mije:

8. won bin dh jumpe ayah die..won bin lose..wawa

Hananeechan said...

wunny_hunny : tau xpe.videoklip gelimat mmg sengal!

Rafi : "won bin lose" muahahhahahah..*gelak dengan penuh sopan santun*

menang bin kalah. adeyh~

hakiMET said...

ni won bin da datang...haha

kiD Le@rns tO fLy™ said...

hahaha..hakimet bkn won bin lose..won bin ngung..