Thursday, February 26, 2009

Tidur itu heaven~

Memang besh..
Tapi currently, aku taleh tido *sambil meraung-raung kepiluan*
Tension la klo nak tido tapi taleh tido ni..@_@
Lenguh da pusing kiri kanan, xmo lelap gak..
So, paham2 jela bila taleh tido tu, bgn balik n mengadap lappy sayangss ni..
Oh..ade gambar candid baru bluetooth dri henpon.
*ala, ni pon nk bgtau kat blog ke?*
haishh..diamlah.

Gambar : Z bukan nama sebenar.
Tempat : Dalam kelas vhdl.
Ulasan : Dia ckp, mcm ni la teknik yang betul kalau nak cari idea wat vhdl tu..
hohoho~

Gambar : Encik Z dan Encik Dzul (mmg nama sebenar)
Tempat : Masih di Lab VHDL yg berjalan selama 3 jam.
Ulasan : Ni bila encik Z da bgun n dah ade idea nak buat nasi goreng VHDL,
encik Dzul pulak yg tunduk khusyuk mencari ilham...
Cemburu dgn ilham yg encik Z dpt sebentar td.
huhuhu~


ouh, tak lupa juga, nk bg explaination ttg org yg mengambil gambar di atas.
bukanlah bermakna dia sedang membuat kerja yg
sia2-buang-masa-lecturer-bagi-kerja-lain-tapi-wat-kerja-lain..
oh tidak..


Dia da siap da keje yg lecturer bagi sbb dia rajin gile,
so dia watla kerja tambahan...
wat observation tentang pelajar semasa di dalam lab VHDL..
(ok tipu je.blom siap)


ok sekarang, sila vote posisi tido sape yg paling fotogenik.
pemenang akan menerima pakej tido gaya bebas di dalam lab VHDL yg seterusnya.


pesanan penaja: kecik2 dulu klo nmpk serangga yg mcm belalang tu..ape ek nama dia...ala yg jd da furious five dlm kungfu panda tu. dlm english nama dia praying mantis.
*bajet minah salleh aa tau english jek, bm tatau?*
eyh tak.siyes lupe...Mentadak kot nama dia.
*tapi asal buruk sgt nama nih?ke salah?*


tak kisah la..
nak ckp nye kat sini, kecik2 dulu klo nmpk bnda tu, mesti berebut-rebut nk cakap, mentadak mentadu macamana joyah tidur?? *joyah bukan nama sebenar* konon2 bende tu paham la kan..
pastu gelak2 kan cara mentadak tu posing melambangkan cara joyah tidur.
padahal mentadak tu x bersalah pon.. dia pon mesti heran kenape la dgn budak2 ni..


*ishh..sape la yg buat cerita dongeng lagi tak masuk akal nih?*
gile merepek.


dan yg paling tak leh blah tu..
AKU PERCAYA bujur2, segi2, bulat2!!
ahh...JOYAH tertipu~


*keluar sambil nyanyi*
~joyah tertiputertiputipu tejoyah~

13 OrG ConTeNg:

kiD Le@rns tO fLy™ said...

kalo susah nak tdo,layan jer lagu eddie lentok..pasti lentok..hakhak..da btol latu mentadak mentadu..hehe (cotem sbb xdpt tdo gak haha)

ShaFril said...

bestnya tdoq...emmm rsanya dh lma xtdoq dlm klas ni muahaha

Hananeechan said...

eyh korg ni tak tido ke?
sorng conteng kul 3.24 am, sorang 4.12 am..
sume org insomnia~

kiD Le@rns tO fLy™ said...

saya bukan imsomaniac cumer nocturnal..hahaha dok ada~

ShaFril said...

sya plak supernatural muahaha =P

Anonymous said...

baru2 ini sy mdpt report bhawa gmbr tidur(bkn gmbr bogel cm elizerth wong tau) sy di siarkan di blog ini..jd sy mau gnti rugi 1mggu makannan free kerana cik hananeechan mnyiarkan gmbr tanpa kebenaran hak cipta.... oleh itu, sy sbgai YB bukit lanjang, eh silap.. sbgai pelajar fsktm..ingin mnuntut gnti rugi sy...

Hananeechan said...

Eyh encik Z..
Jgn nak timbulkan kontroversi ye..
saya ada bukti tau encik da bg kebenaran.
nak letak ke? kejap sy cari..

----------------------------------

*selepas 1 minit*
hah.ni dia..

Encik Z: tu mksudnye org tgh tenangkn fikiran
Encik Z: utk dptkan idea utk buat vhdl

Hananeechan: Whatever
Hananeechan: nk letak kat blog
Hananeechan: cra belajar yg patut dicontohi

Encik Z : ok je
Encik Z : aku xkisah


see~
hahahahahahhaah~ (gelak sopan)

izzuddin said...

line clear tdo je...no hal la... hehehe...

;p

a little less conversation said...

tido time klas mmg nikmat..tp klau tido time keja mmg lg nikmat r..best woo..haha

mhz said...

oww.. ye ke tu aku? cm pelik je ayat dia cm tu...
kesahihan bukti yg ko tunjuk tu agak meragukan..
hmmmm

Hananeechan said...

izzuddin: mmg terlebih clear pon. lecturer xmasuk time 2.


a little less conversation : mak aih..panjang la nme awk ni..panggil "a" je boleh? heh.ouh..ni mesti slalu tdo time keje ni kan? haa~ report kat boss!


mhz : ewah2..nak ckp aku reka bukti palsu ke? huh! berani ek...i'll c u in court~

hakiMET said...

tdo sambil dgr lagu tidur la kaseh tidurlah syg nyayian ella...haha

xde kaitan...

Hananeechan said...

hakimet : ella ke nyanyi lagu tu? bukan ukays ke? erk..ukays ke?haha..tatau la~