Friday, February 20, 2009

This is the life..Face it.Live it.Love it.

Emo-ness

i tot that my misery days almost over..i'm wrong..*cry a river*
Let me tell u y..*kalo tanak tau, tutup mata*

Tuesday - Midterm exam cruptography - OK
Wednesday - Midterm exam Math 4 networking -OK
Thursday - Midterm + LabTest network advance ccna - KO

it was terrible..
the questions were unexpected, the answers were unacceptable..
not only my group, but every groups in my lab have to do it again..
we were given a 2nd chance to do it all over again..*is it lucky or wut??*

wut a nightmare..
*kalaula btul ini mimpi, tolong la tampar2 saya skrg supaya terjaga*
sigh..i guess not.

so, monday will be our next top model..eh
our next worst nightmare..
I hope everything will go smoothly on that day. *tadah tgn cepat.doa skali*

---------------------------------------------------------

Kawan. Macam2 adaa~

1)Kawin
Baru lepas baca blog waniey
Dia tak saba nak kawin..hehe..Wani ComeL!!
yela, org tgh pening2 exam nih, dia pening bile nak kawin lak ea..
Tapi orait gak wani..kalo ko kawin awal leh aa kitorg wat rombongan g tganu..
hahahah..besh2..kawinla cepat. =p


2)Negatif
Saya ade sorang kawan. nama dia err..leh ke sebut ni ek? de marah tak ea? **f*
teka sendiri.haha..dia seorang yang suka berfikir jauh ke dalam, sedalam perigi buta sampaikan kitorang pon tak penah terfikir nak masuk dlm perigi tu..i'll give the examples..

#kalau ade org bagi hadiah perfume, apa korang rasa?
Saya = wah..bestnyer..
Dia = Aku ni busuk ke smpai kene bg perfume?

#kalau bf korang dgn baik hatinya belikan loofah kat body shop, apa korg rasa?
Saya = bestla..xpyh nak beli lain da..
Dia = Aku ni banyak daki ke?

*omg*

get the picture? hehe..kelakuan dia ini juga saya anggap comel.
hahah..yela, punyala jauh pk..tak tercapai akalku..


3)Ada beberapa kwn sy yg baru kembali ke alam single n available.

Sorg ni break sbb dia bukak ym bf dia, n terkantoi la beberapa incident.
Mcm flirt2 n tuka2 no fon, stuffs like that..

Ada sorang lagi, break sbb dia bukak website hotlink yg boleh cek calls and sms record tu..
Dia cek bf dia punya logs.
Kantoi jugak. Bilangan bf dia msg pompuan lg sorang tu, lagi byk dari bf dia msg dia.
Bila tanya sembang ape, ckp sembang kosong.
Dia tak puas hati sbb,
1.takkan la bf dia sembng kosong smpai hari2 kot..
2.sembang kosong smpai beratus msg ke?
then, diorg break gak..

hurmm..
Ada sy baca kat 1 blog ni, dia ade tulis pasal pasangan yg break lepas cek handphone.
Ada yg bf tak bg cek hp n si awek tak puas hati.. ade yg kantoi lepas cek, mcm2 la kan..

Ada sorang kwn ni pun penah alami situasi mcm ni gak..
Gado pasal henpon la, isi perut laptop la, n bnde paling kecik, tiket wayang..
ish ish ish..*geleng2 kepala*

Memandangkan tahap ke-emo-an dia yg tinggi, gado teruk gak la..
nasibla bf dia ni spesis agak penyabar orgnyer..kalo tak, tatau la pe nk jd..
Kesannye, kwn saya ni da taknak amik tau ape ade dlm hp, laptop, n beg bf dia dah..Dia kata:no guts..hehe...tau takot..


Bagi saya:
Jgnla tgk klo agak2 tanak perang dunia ketiga meletus..
Caranya? Trusts.. *tp saya ni bole dipercayai ke ek agak2?haha.lalala~*

Ala, percaya la..klo ade jodoh tak kemana..
Dan percaya la, what u give u get back..
Kalau pasangan anda curang, bersabar jela ye kawan2..
xde jodoh kot.
Mungkin ade yg lebih baik sdg menanti anda, n worth ur loyalties..

Tapi kan, ramai gak kwn2 sy sendiri yg curang..
hahaha..yg ni tatau la nk komen apa. *bias betol la saya ni*

Ade sorg kwn lelaki saya lak, dia baru break sbb awek dia ade laki lain. haih..
*yang ni pompuan lak yg wat hal*

Ada gak kawan yg sedang sibuk mencari awek..*rafiq,bukan ko.haha*

Ada gak kawan yg happily single..*bukan ko jugak rafiq*

Tapi ramai je kawan saya yg bahagia je ngan pasangan..*mcm aku..eh..eh..macam qyra n nonie.=p*

Sape lagi yg bahagia?? angkat tgn sambil wat peace..
*angkat tgn dn wat peace dgn gaya comel mcm nak bergambar*
mereng..


pesanan penaja: Pacikbesa sy tak penah pon amik tau ape yg ade dlm hp, laptop or beg saya.. ape lagi email, ym, frenster n facebook saya..hehe..*bagus kan dia ni..ngee*

10 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

hoho ciannya dia hehe...smoga berjaya mengharungi nightmare tu dgn cmrlang amin hehe...haa sya nk angkt tgn n kaki sma ble?hahaha V(^0^)V

wunny_hunny said...

hehe..same wif me!
teman sehatisejiwa sy pn xtau pe isi dlm nset sy..tp pnah trkntoi skali sbb die g bukk msj..tp die mcm bese2 je..hehe..bgus begitu~
die cume bace blog sy je ntuk tau sy de kutuk die ke x..haha..
poyoyo je laki2 ini~

boleh ye cek rekod sms kt web maxis??

Hananeechan said...

shafril : thanks..eh, angkat tgn smbil wat peace la.sila bertindak mengikut arahan. hehe =p


wunny_hunny : ha, tau xpe..bagos kan? haha...
boleyh la cek. even kredit ade bape pon leh tau. tapi password tu akan dihantar ke tuan punya hp. so pandai2 la klo nk mintak.
=p

ShaFril said...

wah lawanya header...em watla chatbox sng nk bork2 \(^0^)/

Fiza said...

klu sy nk join angkt tgn smbl wat peace leh?pastu wat muka poyo2 comei gitu..i pakar tang2 ni..haha

haaa,tau xpe,sy rase bln 2 ni mcm2 org mengadu mslh cinta diorng..de yg dh break, de yg ngah try membusykn diri untuk mengelak perasaan cinta yg terlampau..

tp tu la kan,nape org curang ek?adkh sebab diorng kurang kasih syg? or diorng rase gglamer if rmi minat or diorng rase de org lg better dr bf diorng tp at the same time xnk lepaskn bf diorg?..mcm2 andaian kan..

tp tu la,most org ingt, de org yg lg perfect n better for diorng..if diorng single, x kshla kan..tp if dh kapel,agk2la..jgnla tamak gitu..satu ckp..hoho

ShaFril said...

hehe btui tu fiza...da yg 1 pn dh cukup =)

Hananeechan said...

shaFril : thanks..dulu ade chatbox..tapi ade plak makhluk yg suka ckp merepek2 kat ctu..sbb tu sy buang.

Fiza : ha, bgus2..jom wat peace same2..hehe

ShaFril said...

oo cmtu...cian awk...xpatut depa wat cmtu ish2...xpatut xpatut (geleng2 kpala)

SkiD said...

tumpang tengok blog buleh dik? Tak nak kata ape2...tumpang tengok je..

Hananeechan said...

shafril: tgk la nnt klo da rse nk letak balik..

skid : sila2..tgk la pape yg patot.