Monday, April 27, 2009

It's getting weird lah!

Pernah tak korang tengok dalam movie, or dengar sape2 cakap, kalau kita suddenly look at the watch and it shows 11:11 pm, itu menandakan ada orang rindu korang at that moment...??


ok, maybe it sounds a lil bit childish, or kuat-berangan-punya-budak thingy.. -_-"

but it did happen to me a lot, u know!!

recently, almost every night, when i looked at the watch, or the digital clock at my lappy, or the digital clock at my handphone, it shows 11:11 pm. hurm, okay2 ada tipu sikit. sebab jam kat handphone guna format 24 hours....

but it's still the same, rite? ;p

i know, it's sooo childish to believe on such things. and sometimes it's spooky too..
*giler ape, kalo tiap2 mlm bila tgk jam, waktu tu pukul 11.11. spooky ok.*


but, to have the thought that somewhere, someone is missing you badly, will give u a good feeling, n a warm sensation in your heart..sumpah x tipu. although hakikatnya mmg kau syok sendiri la kan, sbb xde sape lah nak ingat kau tiap2 mlm pukul 11.11.. serius takde keje. T_T.. *kalau ada kan bagus*

but still, there's no harm for you to think that way..suka hati lah kalau kita nak perasan ada org tgh rindu kan? ape org lain nak kisah? hahah~
berangan itu beshh!

jam kat kereta lyla yg menunjukkan kol 11:11.

sape la yg rindu time ni ek? hahhahah. bluekkk *sendiri cakap, sendiri yg tetiba rasa mcm nak muntah. duh~*

pesanan penaja : ok, sila jangan salah faham, bila aku cakap slalu tgk jam pukul 11:11, ini tidak bermakna jam tu mati ok *kalo mati pon blom tentu dia berenti kat 11:11*.. juga tidak bermakna saya kunci jam pukul 11:11 semata mata nak tgk dan perasan ada org rindu....oh tidak sama sekali. giler pathetic kalau macam tu. sesunggunya, aku taklah se 'pathetic' itu. aku sikit2 je. hahaha~ ok dah2. sila sambung study! zzZzzz~

9 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

even jam xtunjuk kui 11.11pm tp da org sntiasa rindukn sya tau so cmna eK?hehe

HAZRiN said...

Tak pernah dengar la mitos tuh.
Tapi.
Kenapa mesti 11:11 eh ?

wunny_hunny said...

oh btol ea..
hahha..x pnah dgr pn..
lpas ni nk biarkn jm pkul 11.11 ah..
bru leh prasan sorg2 yg sume org ngah rndukn sy~

dzul fahmie said...

wahhhh...spooky gile...hg disumpah ni...sumpah 11.11...leh wat movie ni....cite seram....DETIK 11.11PM..hahhaha

damme damiah said...

kesan psychology :)

eyena said...

hahaha.. aduyai memula ak pon ingat ni citer seram gak..hehe tp ak rela matikan jam tu tepat2 11.11.. baru laa rasa org windu eh..sbb selama ni tak pernah perasan jam 11.11..hehehe takde owg windu ak..waaaaaa

S h i n o said...

yeke..?? xpernah tau pun...
:P spe ye yg rindukan awk tuu...

Hananeechan said...

shafril : ala..berlagak siot. haha

hazrin : ntah la. dgr2 je..

wunny : saya la tu yg rindu.hahah

dzul : haah..bole gak. hang jd hantu.

damme : hehe.agak aa

eyene : eheh. sila2..

shino : haa..itu yg kita tak tau tu ye..

filanastasia said...

hananeechan : ho yeah?? ermm tak pernah plak tau.. best kan kalau ada yg merindu dikejauhan...