Friday, April 10, 2009

L i f e i S C r u e L . . .

Semalam, g DTC.
Nak support member2 yang perform untuk hari kokurikulum..
We ended our day with a cameragewdik session.. :)
Tahniah kat Tarian Rakyat sebab dpt nombor 2. Sebagai bekas pelajar yang tersingkir, eh2, yang telah lulus, saya turut berbangga.*sebok je kan.haha*


Lia, cenyum...cenyum..


Pokok idaman setiap gadis..



Star of the day..Bukan semua. yang ade star tu je. Cik farah.


Ye ye, kami howt kami tau...hikhikhik..
ok poyo.
Thanks to cik Lea sebab sudi menjadi tukang tekan butang kamera
dan sudi merakamkan detik-detik sengal kami kat sane..
Malas nak letak gamba diorang menari.
G tengok sendiri kat facebook diorang. mesti banyak. haha.
----------------------------------------------------------
Life is cruel...
Sometimes u think that u know somebody well enough.
But think again. Do you??
You'll never know..
Deep down inside, how different they can be.
Deep down inside, what a total stranger they can be.
Deep down inside, how cruel life can be.
-_-

11 OrG ConTeNg:

ShaFril said...

emm apa yg pokok idaman tu ble bg smpai jd idaman?hehe

no|name said...

soalan menarik. lea pon tatau nape korang pelok pokot tu ketat ketat. hahahhaha =D same2. korang memang model handal~

Hananeechan said...

shafril : oksigen? hehe


lea : pokok = balak = pokok. err, apa saya nak ckp sebenarnya ni? huhu

Ladyee.Ladybug.Yna said...

santik yg bju cokelat itu. buat sy rs nk mkn kek cokelat.

**xde kaitan. hentam sja. hahahaha

ShaFril said...

oksigen?pokok len pun da oksigen gk hehe..emm balak ek..awat xamik pokok balak trus..pokok balak=besar=pakcik besar kuikuikui jgn mrh arr =P

Hananeechan said...

ladybug yna : laa.awk belum dapat kek coklat yg awak mengidam tu ke? hehe

shafril : hahaha. pacikbesa plak.

NoRT said...

amik je pokok kaktus

MuNiR said...

he he ape ke sawan dak2 nie. .
pe barang pelok pokok!

S h i n o said...

hahaha best jadi pokok tuuu..

:P

Hananeechan said...

nort : tamo la pelok pokok kaktus. T__T

munir : barang baik aa..

shino : ok, transform jd pokok! :D

Benrauf said...

aku pun nak jadi pokok. :p