Thursday, April 23, 2009

Sedih + Gembira. (^_^ taktau nak buat memek muka camana)

Okey, first of all, exam vhdl tadi taktau nak ckp camna, sebab aku tak sempat tulis habis coding testbench tu. n soalan no 2 aku salah paham. dia nak penerangan step by step, bukan nak coding la pandaiii! huh. *emo*
okay, secondly, masih emo..
penat jwb exam td,*cewah,penat la sgt* balik td tido.. yela, bosan..tatau nak wat ape. nak study malas. pacikbesa lak bz dengar seminar. tido jela kan..


tetiba ibu call. so, da borak2, gelak2, gossip2, ilang ngantuk.
ok, sekarang kita teruskan kepada agenda utama mengapa aku update blog nieh.


aku online, pastu ym la dengan lyla.. aku bgtau la aku bru bgn tido. lom mandi. n lyla plak ajak makan char kuey tiaw kat blakang. aku pon ckp la tggu jap, nak mandi dulu.
tapi aku still tak g mandi lg, on9 lagik.


pastu lyla mcm asyik tanye, da siap ke? buzz2...
tetiba lea plak call. bila aku angkat dia ckp, eh2..silap call...ok
aku pon g la mandi.......
balik2 mandi aku tgk pintu bilik kunci!! dem. aku of coz la xbwk kunci.
aku tgk selipar rumate ade jek. so ketuk2 la..
sampai sakit tgn aku kot ketuk pintu..dia tak bukak2..ahh sudah..
aku bajet mesti dia pakai headphone nih. sbb slalu camtuh.


aku pon ape lagi..kuarkan botol sabun aku, ketuk pintu kuat2..
cuak kot babe.. da la org lalu lalang usha pelik je kat aku tau. huhuhu~
kesian aku!


tetiba rumate aku pon bukak la pintu..
aku tgk bilik gelap.pelik. da tido ke?

tetiba..
.
.
.
.
.
.
.
aku nampak lilin menyala...
ramai manusia lam bilik aku.*kompius*
n diorang nyanyikan lagu besday...


WAAAAAA...
terharu siot!!!!!


tapi reaksi pertama aku bukan terharu..
aku nyorok kat lua, balik dinding.
aku ckp...waaaaa...segan2....hahahahahha
tak payah gedik2 nak tanya kenapa aku segan. aku tanak jawab. :

hehhehe...dapat mkn kek coklat. sedap.
THANKS KORANG...... (^^,)
ketahuilah sesungguhnya aku terharu. siyes tak expect pasal tgh exam kan..


thanks kat lyla sbb susah payah pura2 nak ajak g kedai makan.
thanks kat nonie sbb susah payah intai2 tgk org dah g mandi ke belom.
thanks kat lea sebab konon2 call cakap salah call just sbb nak cek org ade kat bilik ke tak.. comel ok.
thanks kat ekin dtg jauh dari blok A siap bawak sudu nk mkn kek.hahah
thankssss kat fatin..datang jauh2 dari bukit jalil just nak celebrate..
thanksss kat kawan2 yang wish. aku tau korang ade exam esok, xdpt join kan.
gudlak ek!
special thanks to lyla n nonie sebab bagi beg putih yg super kawaiiiii itu!!suka! ^^
thanks to my sis. hadiah da menanti di rumah. hehe.
thankss kat semua yg wish... :)
ok..kalau ade nak thanks lagi, nanti aku update je kat cni..


kesimpulannya, thanks la yek! =)

kek surprise diorang bawak..sedap.


semangat tak diorang sorok selipar?? comel ok. haha

OMG!!! saya dah tua! tapi alhamdulillah la.. masih bernafas di bumi Tuhan ni... ^^

16 OrG ConTeNg:

BukiTiLMu ( BI ) said...

waa.....


best2..

suprise..

sweet 23th...

:)

may ALLAH bless u always...

;)

A.B.U said...

ak tau...
mesti time tu ko tgh berkemban..
huwahahahaaa...
btw selamat ari lahir kawan pm ku yg ke 23 ek
tua dh ko
seb bek ak muda lagi
haha...

Hananeechan said...

BI : thanksss.. :)

ABU : one sila diam. hahah. thankss....tapi bukan yg ke-23 la.. baru 18. haishh..

dzul fahmie said...

ala..watpe nk simpan umur...hahahah
klau aku le kan..aku dah tabur tepung n telur...baru sprise..hehhehe..slamat hari lahir!!

azie said...

wa.bestnya dapat seprais camtu

hepy bday dear:-)

wunny_hunny said...

hahaha..hepy besday hana!!
wah..kntoi d situ umo 23 =p

*da agk da..mst ngah brkemban. keh3..nape x snap tyme kemban2 tu~

Hananeechan said...

dzul : hang mmg camtu. nasib hang x join. aku tanak tepung. hahahha.


azie : thankss..haah. mmg best. :D

~ilyanie_usyuk~ said...

Whoaaaa...
Hapy berfay to u.
Sweet -23.
Selamat menempuh alam yg lebey tua
Hihi

=)

[z@ck] said...

selamat hari jadi..
moga pnjang umur ok..

p/s : kek 2 look tempting lor..haish

MuNiR said...

He He. . ni la upenye. .
EpI Befday Fatin yg LAGI TUE DARI AK!
klu nk Telo Tembelang dtg Sunway
ak balut ngn kaen kuning muahaha

asherapth said...

~wahhh..beznyer de suprise birthday party..hehhee..happy birthday dear! MWAHH!hehhehe....

S h i n o said...

waaaahh hepi besday..
erk? yg ke berapa ni??
ehehehe pepun sy wish semoga
sentiasa sukses dalam semua yang
anda tempohi.. :)

Hananeechan said...

wunny : haha..no comment.

ilyanie : thanks... :D

zack : thankss..yup, look good, taste good..sedap.

munir : tanak aa telur tembelang. nak kfc ke, pizza ke. hahah

pacikbesa : haah mmg besh.hehe. thanks dear..

shino : xpyh tau la yg keberapa. hehe. thanksss :)

ShaFril said...

wah bestnya...awatla xdak org wat cmni kt sya ek hehe

A.B.U said...

wunny: cuba bygkn kalu lyla o lia snap time tu..huwahahhaa...
(alamak...mati la aku kena tibai ni kang..)

hana: tolong la jgn perasan...18 kunun..haish...

hihiks...

Hananeechan said...

shafril : suruh la fiza buatkan. heheh


ABU : ceh. jangan kau berani snap. haha..
ala..ko jeles kan klo aku 18. lalala~