Tuesday, April 21, 2009

Jangan baca. Entry ni bosan!

Tengah EMO.
takde ke apa2 yang boleh menggembirakan ek?? Contoh yang boleh menggembirakan?
ala...
- michael scofield call ajak jalan2 kat pasar malam n belanja makan nasi kerabu..
- Out of a sudden, ade org offer nak belanja shopping unlimited..(best giler kan lyla?haha)
- check balance kat atm machine, tgk2, duit ade riban2..peh! $_$ nescaya aku shuffle kat situ jugak..haha.
- jalan2 kat midvalley pastu tetiba ada org offer makan free. (eh, siyes happy. betol tak lyla n nonie. kiter hepi kan dpt makanan free tu? hehehhe)
-tetiba dapat satu kad yg kalo beli barang kat mana2 dpat 70% diskaun bila tunjuk kad tu.haha

eyh, ni kenapa semua pasal shopping, makan, and duit neh? haih...
sebab, tadi jalan2 ngan nonie, lyla n lea, tengok satu beg cantik ni. jatuh cinta, tapi klo beli bajet lari plak..tsk..T____T

entry ini ditujukan untuk ibu tersayang dengan harapan semoga dia masuk duit cepat2 coz anak dia ni da tak betul..nak mintak segan..huhu. sekian terima kasih..



haih...merepek jek kan. da tau merepek nape wat gak. hurmm..sebab takde mood nak study. sakit kepala, sakit otak, sakit perut, sakit hati, sakit usus, sakit pankreas, sakit kuku dan mulut, erkk!!! tak2....

ok lah. enuff merepek. sambung study. daaa~

10 OrG ConTeNg:

dzul fahmie said...

hana kan terkenal ngan kemerepekannye ditambah kesengalannye...heheeh...nak beg ek..aku bagi hadiah beg plastik !!...nak????

wunny_hunny said...

cis! menyesal baca entri na..hahaha.. =p

S h i n o said...

betul ke semua tu..?
hurmmmm berfikir jap..

:S

amir acap said...

wah2... beznye nasi kerabu...
lame da x mkn wo...
kalo g psr mlm ag ajak amir aw..
hehe

ShaFril said...

bahaya tui kalau da sifat shopaholic ni haha =P

Hananeechan said...

dzul : ko ni x alert tol. skrg ni kan org tgh kempen tanak guna bag plastik. huhuh..

wunny : tu la..lain kali bertindak mengikut arahan. hehe.

shino : iyakan aje..

amir : tau xpe. nasi kerabu mmg besh!

shafril : sy jd cmni sebab da lama tak shopping la..kalau tiap2 minggu shopping, mmg tak heran la. hehe. ni da lame..haih..marilah sertai kempen jom jimat. hahaha

TsUjUn said...

heh,
rasanya eden faham kenapa anda jadi begitu..

a little less conversation said...

ermm..mesti anda lahir2 je..di cop rasmi hospital "shopaholic" kn..haha

MuNiR said...

ha3 sah budak nie mmg mate duitan!

ShaFril said...

oo cmtu..sya mmg dh lma berjimat cermat tp bila da benda nk bli mesti abs duit byk skali bli haha