Wednesday, May 6, 2009

Percutian 4 budak hitam

Alkisah...
Lepas habis exam 30hb aritu, esoknye aku terus berangkat ke terengganu..
tempat yg aku paling rindu nak pegi.
sebabnye, dulu aku blaja kat sane lama..
so percutian aku, hajar, yati dan ida pon bermula..
nasib baik hajar book hotel cepat2..sebab penuh woo..

1st Day..
- Smpai kemaman, naik bas ngan ida g KT. (mamat kat blakang kitorg dlm bas tu bising betul. kacau je org nak tido tau. kalau korang baca ni, sila diam lain kali. huh.)
-tido umah hajar.

2nd Day..
-bgn pagi jogging kat bukit besar. (aku x jogging pon. jalan2, bergambar je.huhu)
-makan nasi kerabu yg aku rindu gila tu...huhuhu..sedap!! licin babe! (memula aku da nk tapau da..tapi xjd plak. kwn aku ckp, mkn la bnda lain plak..huhu)
-merayau kat pantai.


-usha airport baru
-beli tudung berjemaah.hahah(yg ni pling xleh bla. same jek sume.mcm boria)
-check-in hotel
-tengok movie berjemaah
-mandi swimming pool dengan pelbagai aksi. hahaha
-makan kek secret recipe. *sambut belated birthday*
-main kamera, mekap, gossip..mcm2..3 in 1
-kua makan



Hitam kan tudung kitorang? hahaha..
time kua mkn sume nak pkai tudung hitam tu. poyo gile.huhu..

3rd Day
-hurm..da mls plak nak tulis..
hehehehhe

kesimpulannya disini..percutian kali ni amat menggembirakan.
kawan2..mari kita bercuti lagi di lain bulan ek..huhu..
puas hati sebab :
-dapat mkn nasi kerabu
-dapat mkn nasi air
-dapat jln2 kat pantai sana mcm dulu
-dapat jumpa kawan2..(kalau ina ada kan best..)
lain kali nak g lagi la...sape nak ikot?? :D

7 OrG ConTeNg:

a little less conversation said...

eh kt K.T de wayang ke..ktne 2..mydin eh..haha

klau g KT..mesti x sah klau x sggh pantai batu burok..nk kte burok sgt batu nye..x gak..haha

*nk ikot gak..mne borang nye, nk isi ni..nk tempah tkt..wawa

asherapth said...

~xde pon cite perjalanan ke kemaman..
=(

MuNiR said...

sape gerangan diorang 2?
ak kenal ke?? *wink*

amir acap said...

hai hananeechan..lame owh x sggah blog kamoo..hehehe...
waa g tengganu eyh..bez gle..
waa kemaman, dkat da la ngan cherating, x g cherating ke..??
hehehe..

S h i n o said...

lepas settle semua sila lah bergembira.. :) yey!

ShaFril said...

wah sronoknya p melancong..patutla snypp ja blog ni untuk seketika haha..nk ikut gk ble?=P

Hananeechan said...

Rafi : mane de wayang la..heheh. tgk movie kat laptop je.

pacikbesa : hehe..bestkan main teka teki.. :D

munir : tak la..member2 aku kat terengganu..

amir : tak g..lalu jek.hehe

shino : sokong! tgh bergumbira la ni.. yippie~

shafril : hehe..tu la pasal. lama tak hapdet.