Friday, May 29, 2009

kepada si polan. sila bertaubat!

Minggu ni aku mengidam cheezy wedges lagi.
(bagi sesiapa yang belum tahu, aku memang gila kat makanan yang banyak cheese ni. makanan kurang sihat yang menggemukkan jugak yang aku suka. T_T)

Jadi, kepada sesiapa yang nak belanja aku tu sila take note.
Lebih cheese lebih bagus.
cheezy wedges tak payah blanja la. aku beli sendiri jek sbb murah. kalo nak blanje, beli yg mahal2 sikit. tunjukkan keikhlasan anda. ^^
hahahahhaha *gelak jahat ala2 professor klon*

eh, dah lari motif tulis blog.

okey, berbalik kepada isu kfc tadi..
aku da banyak kali merengek ckp teringin nk mkn kfc (cheezy wedges la tu)
aku ingatkan kalo aku merengek camtu sekejap je da dapat.
rupanya dekat seminggu jugak la baru dapat. (kenapa sume org wat bodo je? T_T)
sebabnya, aku malas kua umah..(aku baik weyh! duk umah je)
adik aku malas nak belikan.
parents aku busy.
ibu aku slalu suh kua g beli sendiri, tapi aku malas gak.
alasan aku : lesen mati da.
hehe. yup. baru renew semalam.punya la malas.

last2, ibu aku pon cakap, jom la g beli. ngeh3 (maka cik hananeechan bersoraklah keriangan)
tapi yang hampeh nya, kfc kat tempat aku ni memang hampeh.
serius! rasa mcm nak ^&$#@$&@#$ jek! huh.

ada ke patut cheezy wedges aku dia bg ciput jek!
sikit gile.
kentang tu sikit 1 hal la.
aku da ckp da nak extra cheese. dia wat bodo je. eeee aku pecat diorang ni kang.
kalau sape2 yang penah makan ngan aku, mesti tau.
EXTRA CHEESe itu wajib untuk aku.

sedey betul. T_T
dah la dia lupa nak letak coleslow dengan potato tu.
da smpai umah baru aku perasan.
n lagi satu, nachos. cheese dia pon sikit gila &*%#%#@!!!
bapak aa kedekut cheese diorang ni.
tempat lain aku makan ok jek diorang letak tau!
hish. geram sungguh hati patik ni tuanku.
patik rasa, tuanku patut menjatuhkan hukuman pancung kepada mereka.
hnsss!

kalau ade pekerja kfc branch ***************, sila bertaubat!
hey, customer always right, kan!
so, aku yang betul. kau salah!
cepat mintak maaf.

14 OrG ConTeNg:

damme damiah said...

sila tulis surat aduan kepada TV3 untuk mendapat perhatian sewajarnya
haha

a little less conversation said...

pengumuman:
utk pengetahuan anda..
skang klau mntk lebih kt kfc kene r byr lebih..
hahaha
**ye ye je aku ni..bhgn mrepek ngn wat cite mmg terer..haha

no|name said...

hah. comel la kamu ni hana..
gile sengal pekerja tuh.
customer dah bayar kot! bole lak
lupe letak. kalau la kamu ingat kat situ yang die lupe. mesti da kene sound. haha!

jijie said...

aduiyai..emo sgguh kamu sbrang bnd mengenai cheese a.k.a keju yek...
lek2..meh sy blnje mkn cheese cake...lalala..

Abdull Khair Kamaruddin said...

Cheese? Haha mmg sedap. AKu penah citre kat ko tak pasal mimpi aku? Something about paip pvc berintikan cheese.

Are'Ja_(",) said...

meh Terengganu...KFC sini baik2...ko mintak cheese tu sebotol pun bagi...hahah

MuNiR said...

ak la pekerja kfc kt tmpt ko 2!!
bos ak kt xley kasik bnyk3 sbb ko tamak he he. .
lgpn gul xelok mcm cheese lebeyy. .

Hananeechan said...

damme : takpun masuk edisi siasat.huhu~

rafi : baya pon takpe. nak cheese lebey jugak! :p

lia : tau xpe! tak check lak time tu kan..klo tak, tau aa nasib diorg. hehehe..

jijie : ye, wajib emo! nak blanje?? ^^ nak~

khair : hhaha..ape kes penuh cheese lam tu?

areja : yelah tu..tggu ko jadi bos la. heheh

munir : u r fired!!!ala, apesal lak tak elok. nak jugak..

The Silent Melody said...

kalau report kat karam singh walia pom okey gak nie.. gunung daik bercabang lima, anak kucing berlari2..

filanastasia said...

hananeechan : akak pun pengemar tegar cheese.. aish.. citer pasal makan.. neh yg rasa nak g makan segala benda neh.. hahahah

S h i n o said...

cheese wedges... makanan fav saya tu..

Hananeechan said...

the silent melody : huhu. nak tggu dia wat perumpamaan kfc

filanastasia : tau xpe. cheese mmg yummy~

shino : hehe. geng!

Kimie said...

mmg r mintak cheese lebih tp wat muka bengis..mane die nk bg..tp d sebaabkn dia baik hati dia bg jgk..die bg cis kamu bkn cheese lebih..haha

yes customer always demand..haha

ShaFril said...

haha cian dia...len kali wat2 la muka comei..mna tau dia taruk cheese smpai mlimpah haha