Saturday, May 23, 2009

HANTU baru lahir???? -_-

Haihhhh...
*ambil perhatian. ini mengeluh, bukan hye ok*


Tapape je kan? awal2 entry dah mengeluh..erm, tu la pasal..
entah la..life is just funny i guess..
it's not funny like u feel like laughing all day long..no!

it's more like, just in one night, u can feel a lot of feelings..
for example, early at the night u feel just okay,
suddenly something happen, that u were so happy *hepi x ingat dunia, ingat akhirat je.heh.*
and late at night u feel totally unhappy *mcm nak tido 24 jam tanak bangun....*

erm, funny ke tu? macam tak je. heh..

i was happy last nite coz i got a perfume that i want so badly..a gift.

but after that, when i'm suddenly unhappy, i started hurmm, u know can't-concentrate-feeling-empty-dreaming-like-a-zombie thing. only your body is there. but your soul isn't.

yes.
i feel like that.
and i play the love story song by taylor swift, over n over again. i hardly noticed!

"i got tired of waiting
wonder if u ever coming around
my faith of you were fading"

in the middle of the song, that girl is tired of waiting, but in the end, the boy came and proposed.
what a happy ending eh?
hurmmmmmmm....-_-
okay lah! enuff of the emo part!

-------------------------------------------------------------------

Wishing HAPPY BIRTHDAY kepada cik Sharwani...
Cepat2 kawin. aku tak kisah ko langkah bendul pon. sila2.
hehehe...

-------------------------------------------------------------------

:D
ha, sengih lak tetiba ni kenapa?
heheh...

aku rasa aku penah cite pasal kucing aku. semuanya asal dari kucing liar, tapi di beri makan setiap hari, dah jadi macam kucing sendiri.

baru2 ni, ada satu lagi kucing betina datang meminta simpati. selalu curik makan.geram betul. tapi bagi jela. kesian plak kan. xkisah la tu.

TAPIII..
tadi kucing betina tu dtg masuk rumah, mengiau-ngiau, nak tarik perhatian sume org.
aku pelik gile kenapa kucing ni..?

humphh..rupanya dia nak beranak.duhh..
dia beranak depan pintu umah aku weyh!!
lepas mak aku amik kotak n letak kain, baru la dia masuk dlm kotak tu.

memula ingat aku nak la jadi bidan, tolong dia push. haha
tapi tengok ok je anak dia kua da terus bole jalan2..eh, merangkak.

tapi yang hampeh nya,
aku PITAM weh!

bunguk betul. siyes. aku terpaksa me'landing'kan diri kat ruang tamu tu.
memalukan. huh!

aku takleh jadi bidan ke? hurm..
aku rasa aku bukan pitam pasal tu.. aku pitam sebab tak makan dari semalam.
aku tatau la nape aku malas nak makan sejak akhir2 ni.
sebab tu la aku pitam.bukan aku geli. *cewah.kontrol2*

sorry la takde gambar. memula nak tangkap gambar,sebelum aku pitam tu.
tapi risau plak nanti anak dia mati. org cakap tak elok tangkap gambar anak kucing. nanti dia mati.
tatau la btol ke tak.

TAPI...
yang aku heran nye, dalam banyak2 rumah kat taman aku ni kan, kenapa rumah aku yang dia pilih?
rumah aku da cukup banyak dah kucing liar. kenapa nak tambah lagi dia dan anak dia?? adoi la..
macam tau2 je kan yg kitorang ni tak sampai hati nak biar dia camtu.

mak aku cakap, "haih..bertambah lagi kucing kat umah ni."
aku jawab, "agaknya, diorang ingat rumah kita ni RUMAH KEBAJIKAN KUCING LIAR kat taman ni agaknya.."
huhuhuu..

aku patut mintak bayaran ke ek?
kang cakap tak ikhlas plak.
aaaaa.....
susah2..
adik aku dah start pilih2 nama da untuk anak kucing tu.
dia nak letak nama HANTU.
buruk gila ok..
sian kucing tu tak bersalah.
:

PEsanaNpEnaJa: kalau korg ade cadangan nama, boleh la taip ON NAMA jarak NAMA KUCING dan hantar ke 23232..TQ

8 OrG ConTeNg:

shar_wani said...

hana..
tq2..heheh
ohh..sgt trharu dgn keizinan itu..
hahaha

~qeiralif~ said...

rumah ko ngan rumah ak same je weyh,senaseb..huhu..selalu je dtg kucing ntah mana2 ntah..haihh

S h i n o said...

langkah bendul xpe.. jangan langgar bendul dah.. hehe

damme damiah said...

haha
jgn time sniri nk deliver pitam sudah
:p

eh, dh lupa pasal amik gambar kucing boleh buat kucing mati tuh
dulu kecik heboh gila
tp orang lain amik gambar okay jek

Abdull Khair Kamaruddin said...

aku rs ko dah mengalami kecelaruan emosi. mcm aku gak.kadang2 ketawa sendiri.kadang2 tibe2 nangis.klau mcm aku ni aku paham la sebab ape.tp kes ko ni pelik sket.aku rs baik ko kawin cpt2.kalau x nnt mkn teruk. caya la ckp aku.lg satu.kalau sidia xcontact bukan maknanya dia x peduli.jgn risau.jgn biarkan emosi menimbulkan keraguan terhadap perasaan.

fiRefLy™ said...

arghhh..aku benci cite epi ending..wat la cite yg xepi sekali..hahaha

Hananeechan said...

wani : apa lagi wanie..hehe

qyra : ha, tau xpe. kena letak signboard no entry kot.

shino : heheh..kalau langgar tu tatau la nak cakap apa.

damme : tapi saya penah tau tangkap gamba anak kucing, xlama pastu dia mati..sedey~

khair : bila plak aku cakap pasal si dia ni..hehe. biasa la pompuan. kuat emo. haihh~

firefly : hahaha. ada gak org cmni. contoh cerita yg tak happy ending--the mist. tgk lah.

Liey said...

haha..kucing..da xleh jwp test kelmarin duk main ngan anak kucing..
grr.. nasib arini xnmpk.. brani mengaco aku study..