Monday, June 1, 2009

Aku dan Camera..

Rupa-rupanya dari kecik lagi aku da obses dengan kamera.
patut lah..
so, jangan salahkan aku berkameragedik all the time. sebab mmg bukan salah aku pon.
:D



mcm lain jek muka aku dulu2. perangai je sama. pantang nampak camera. :p





tengok tu.. gajah pon x dapat tarik perhatian dia. kamera jugak yg dapat! haha
:D




kecik2 dulu aku memang rapat dengan adik laki aku 2. mana aku pegi mesti dia nak ikut. tatau nape sekarang dia tanak lepak ngan aku dah. hehehe~



tengokla. aku main buaian pon dia sibuk gak nak main. tapi nape fesyen rambut kitorang mcm abu bakar elah?? T_T (nasib baik kecik2 dulu xde rasa malu sbb rambut kelakar.kalau tak mesti ngamuk2 tanak kua umah, even kena sogok nak bawak g disneyland sekalipon. T_T)




ni adik bongsu aku. tengok la kecik2 da kuat memanjat. nakal dak nih. x macam kakak dia.baik jer. muahahahhaa~ (rena, kalo ko baca ni, terima jela kenyataan..sebab ni blog aku. :D)



korang rasa aku ada bakat jadi jurumekap tak? cantik tak aku mekap adik aku? tapi time ni dia memang tak pandai melawan lagi. terima je apa aku buat kat dia. muahaha..
(sabar la rayna. jadi adik bongsu memang macam ni..)


sebenarnya, aritu terjumpa album2 lama. kelakar plak tgk muka comot2 masa kecik dulu.
nasib baik sekarang da tak comot.
(sape nak cakap aku masih comot walopun da besar, anda dibuang wilayah)

dulu kecik2, adik laki aku tu sume nak sama dengan kakak dia ni.
bila ibu aku belikan aku gelang, dia pon nak jugak..susah betul.
last2 ibu aku ikatkan benang je kat tangan dia. terus senyap. huhu

time raya, baju aku slalu sama pattern dengan adik perempuan aku. masa kecik2 aku memang tak kisah. bila da besar sikit, aku memberontak, tanak sama baju dengan adik aku tu.
*da pandai malu la konon, baju sama..citt*

yang tak leh blah nyer tu..adik aku tu plak ngamuk2 nak baju sama dengan kakak dia ni.
hoho..(yer, kakak tau kakak comel, sebab tu ko nak sama, kan? lalala~)


pesanan penaja : kepada rayna, bersabarlah ketika kamu membaca blog ini.. terimalah ia seadanya. huhuuuuuuuu.. jangan balas dendam kat blog kamu. tak baik..~ :D

12 OrG ConTeNg:

q_zeachi said...

Huhu..

trkenang memoir lma ek??
Tp, sy cute ag msa kcik dlu..
hehehe...

grau je..

e p i x ____ said...

heh.muke ms kecik ngan besar sama jek :)
xde beza.haha
cuma ada rambut dgn tade jek

Hananeechan said...

q_zeachi : yela2. awak lg cute. saya cumel je. ngeee.. :D

epix : yeke sama? mcm x je..

BukiTiLMu ( BI ) said...

org kuale mmg comel2 kan...

;p

lucky said...

hehehe.. dak rayna tu mmg dri dlu, kni, n slamanye akn comot.. n gnas ske memanjat.. xpe2.. trime jek la die seadanya.. haha.. :P

Hananeechan said...

BI : hahah.. :D

lucky : tau xpe. dia mmg cmtu..

lea said...

gile ah kamu time kecik.
bulat jugak.
macam saye. hehehhe.
=)
kakak yang nakal nih. ish ish.

ShaFril said...

haha patutla sakan berkamera bila dh besaq haha

S h i n o said...

kiut dan old skool gambar tu..
eh nak tanya. Apa jadi pada gajah tu sekarang ye? dah mati ke? agak2 ape ek?

Orang Senyap said...

cutenyer waktu baby..

hehe

Hananeechan said...

lea : hehe. saya baik la. :D

shafril : tu la pasal~

shino : ouh.. ntah la.. kene cari nih. mesti dia ingat saya lagi. elephant never forgets.

orang senyap : waktu baby je ke yg cute? T_T
hehe..

Ladyee.Ladybug.Yna said...

opocot!!! hahaha. awk tlg mak buat biskot raye eyh? ptt le comey, kecik2 dulu lg da berbedak sakan.nooty2.