Tuesday, August 18, 2009

~OMG~

Tajuk : OMG (sebab sangat speechless)
Emosi : Sangat beremosi aka Emo
Lokasi : Pejabat yang sangat sejuk.


Semakin hari hidup aku semakin tidak tenteram.. Kehidupan aku mula berubah. Tiada lagi aku yang dulu. Semua ini tak dapat diselamatkan lagi melainkan dengan berhabis wang ringgit mencari ikhtiar. Aku tidak salahkan dia. dia dah banyak membantu aku..masalah ini cuma aku yang tak dapat terima. dia tak kisah pon.dia tetap maintain..arghh...tak suka. tak suka. tak suka..




Translation: Apa yang berubah? Kulit aku. Semakin hari semakin hitam. Siapa yang tak kisah? Scooter aku. Dia takde effect pon jalan tengah panas. Kenapa ikhtiar perlukan wang ringgit? Sebab nak kena beli sunblock, losyen pencerah dan lain2 sebagai protection di masa2 akan datang. Kenapa tak suka? Kulit aku da berbelang ni weyh..Sunburnnn!!!!!!!!

Solution :
1. Naik lrt..(naik scooter sampai stesyen universiti, naik lrt sampai masjid jamek, tukar, naik lrt sampai bukit jalil, sampai bukit jalil naik bas g tpm, waktu balik, kalau xde bas, jalan kaki keluar tpm sampai stesyen lrt. OMG!! next solution pliss!!)

2. Naik kereta.. Pujuk abah belikan kereta(T_T). pow kereta ibu. confirm xdpt..

3. Pinjam kereta kawan.. Banyak cantik!!

4. Pakai baju angkasawan time naik moto. helmet da sama...huhu..gilakkk

5. Keluar g kerja subuh2, balik kerja malam2. mmg tak panas. errrrrr....aaa...next!!

6. Tak payah g praktikal. tido je kat bilik sampai putih! ho yeahh~ itu solution yg kita cari... :D

6 OrG ConTeNg:

wunny said...

okeh! kite pilih yg num 6 tu!
plg tepat skali!~
heee.

jijie said...

naik keta pun bole gelap jugak...cth terdekat adalah sy...huhu

Are'Ja_(",) said...

huhu sume aku tak setuju..klu ko dok lam bilik tidoo jerk..nanti muke ko mcm mangkuk..pitis nak lanje takde..heheh...putis tu sememangnyer lah...hehehe...Berkorban itu cara yg terbaik...sebelum ko pk ko nak brumah tangga..huhuhu...

[z@ck] said...

hitam hanya sekali..
wakakaka..

RK said...

pakai baju lebeh lebehan ..tutup kulit xde kene matehari~

aish

Hananeechan said...

wunny : o yeah...

jijie : at least sejuk maa

areja : ko xpela da putih..hehe

zack : masalah la da byk kali. hehehe

RK : dah, tapi burn gak..