Thursday, August 6, 2009

Harta sape?? Ahmad Albab yang punyaaa~

Entry ni sebenarnye da lama aku taip. tapi tak publish.
apa kata korang anggap je entry ni hot from oven. heh..

ouh, dan entry ni agak emosi sikit..
errr..ok banyak...
layan jela ek..

------------------------------------------------------------...-----------------------------------------------

Aku benci betul kalau orang guna harta awam, tapi buat macam harta bapak dia.(kalau harta bapak pon kau takkan berani nak guna sesuka hati sangat, kau akan agak2.)

Aku dalam perjalanan dari kedah ke perak. berhenti kat hentian sebelah sebab minum air banyak sangat sebelum gerak. nak dijadikan cerita, hentian sebelah tu hanya ada tandas dan tandas perempuan hanya ada 2. okey fine. korang perasan tak, kalau korang rasa nak buang air, kalau dalam kereta tu, boley la tahan lagi, tapi bila da depan pintu toilet, rasa macam da simpan 10 jam dia punya tak tahan.. tunggu punya tunggu, punya tunggu, dua manusia dalam 2 toilet tu tak keluar jugak. tak tahu la kalau sembelit ke apa. lama siot tunggu depan tu.. kat belakang aku ni da berderet orang beratur, manusia bertuah tu tak keluar jugak..sangat lama lepas tu, akhirnya dia keluar gak.at last. korang agak2 apa ek dia buat kat dalam tu?


dia MANDI!!!! siot betol lah minah tu. yg hampeh nye, dua2 toilet diorang mandi. sebab lagi satu toilet tu adik aku yang tunggu. aku rasa macam nak tampar berkali kali je minah tu. kot la nak cakap sorry. huh. haraaamm. dia blah camtu jer sambil wat muka ketat konon2 kitorang ni mengganggu tuan puteri bersiram. urghh. mengong. nak mandi pon tak agak2. ko tak nampak ke toilet tu ada 2 je? yang ko g mandi lama2 macam duk dalam swimming pool tu buat hape, sengaaaaaaaaaaalll..!

pesanan penaja : tolong la jgn buat harta benda awam mcm harta benda bapak sendiri ek..budi bahasa budaya kita. eyh, mcm tak seswai je...erm, layannn.

7 OrG ConTeNg:

RK said...

he~
haha~
he

paan said...

post ini kelihatan sprti amarah skali..tampar brkali2 beshh!

[z@ck] said...

ni la namanya x sensitif..
huh..

Are'Ja_(",) said...

huhu..ko ni na tak kesah toilet tak sah..asik toilet jerk jd masalah besar ko..hahah
lawak2...

a little less conversation said...

hana, tu sek bek dorg mndi je.
klau dorg bsuh bju skali..xtau r bp lama..hahaha

Hananeechan said...

RK : ko gelakkan sape ni?

paan : mmg besh.

zack : tau takpe!

areja : haah kan. hahha

rafi : ko mesti penah wat cmtu kan..

RK said...

geli hati juga~ tada gelak2 meh~

its life babe.

SMILE