Saturday, December 11, 2010

SeronoK! SeronoT! SeronoP!

Tak kisah la perkataan apa saya guna, still tak dapat nak gambarkan perasaan saya... :D
Hehe..Gedik je kan.. Takde lah, memang happy pun g terengganu aritu..
Jumpa kawan-kawan lama.. makan nasi kerabu.. jalan-jalan.. makan nasi kerabu lagi...:D
Entry kali ni penuh dengan gambar je ok..



Nasi kerabu sedaaaaaaaaaaaap sangat! dah lama mengidam. Akhirnya, dapat jugak. Pagi khamis tu lepas hajar ambik saya kat airport terussss berdesup pergi makan nasi kerabu. kat kl susah nak dapat nasi kerabu macam ni. nasi kerabu+daging panggang+ayam panggang=RM3.50 jeeee ok. siapa nak bagi kalau kat kl ni. kat perak pon samaaa.tak dapat la der..
:D





2nd day kat terengganu, lepas breakfast nasi kerabu lagi, kitorang melepak di pantai batu buruk. takdelah nak melepak sangat. panas oi! nak bukak mata pon tak boleh. just bergambar sikit-sikit pastu balikk..





Dinner di taman tamadun islam.. cantikk..siap ada lampu macam kat i-city..tapi dia tak pasang pulak time tu.. :(

cubaan menguruskan pipi yang tembam..




ini lah pemandu pelancong terbaikkk!! cik hajar~



thanks lah kat cik adie tolong tangkap gambar kitorang :D



selagi makanan tak sampai, faham-faham je lah. memang tak habis berposing~



tema purple secara tak sengaja..





sedang rancak bergosip..ini candid ye~





muka sedey pulak..




yaay...akhirnya, makanan sampai. saya makan fish fingers saja :)



ber window shopping di ekspo taman syahbandar(betul ke tak nama ni,xsure)




with puan yati :D rindu sangat kat yati..dapat gak jumpa akhirnya.



cantik-cantik jugak baju kat sini.. tapi tak beli pape pon.. rambang sangat. hehe





di taman tamadun islam lagi..cantik gak kawasan ni. dulu masa pergi awal2 baru buat, belum ada apa2 lagi.. kitorang g sini lepas makan breakfast nasi kerabu lagi. hahah



malu-malu kucen. motif? nak background nampak masjid kristal. tapi tak nampak sangat pon..




pre-wedding pictures..jeng jeng jeng.. nantikan kemunculannya bulan 2 nanti.. bakal puan ina. :D



Tahniah puan Qbee.. motif utama g terengganu sebab nak datang kenduri kahwin qbee je sebenarnya. tapi banyak melencong tempat lain :)



Bekas-bekas classmates..semua dah matang2..dah boleh kawen..



malam lepas kenduri tu dah balik kl da... huhu..

rindu nak nasi kerabu walaupun dah makan 3 hari berturut-turut. haha. gila kan. balik kl pon makan nasi kerabu lagi.. ape kena ntah la. thanks to hajar and family sebab best duduk rumah dia..asyik makan sedap-sedap je.
:D

cepat-cepat la korang kawin, leh gi terengganu lagi.. :)

2 OrG ConTeNg:

EpoLįƒ¦Kunang2 said...

Waa,
jalan-jalan. ^^

Hananeechan said...

epol : yup, jalan2 cari makan :D