Saturday, August 14, 2010

jantanss u oll~

Keywords minggu ini yang nak di highlight:

"cd jalan-jalan cari jantan"
apekah?? jalan cari jantan pon ade cd ke? bulan puasa ni nyah.. jalan-jalan pergi terawih yokk!
serius tak faham motif dia cari cd ni. tapi yang kelakarnya boleh lak sampai ke blog ni kan. hahah. tak dapek la jantan yang ko cari tu.


"king kat"
err...ok, tak tau apa benda raja kat ni ye.


"datin cari jantan"
hah, ni lagi sorang. kenapa semua nak cari jantan lepas tu sampai ke blog ni? aku bukan agen mencari jantan untuk datin mahupun orang awam yang kurang kasih sayang. encik google saje la tu nak cop blog ni sebagai blog mencari jantan. heheh. tapi bagus jugak. kalau siapa2 yang google perkataan pelik-pelik tu, hantar je kat blog ni. biar dia kecewa tgk blog pink yang bosan ni. tak jantan langsung kott pink. :p


"hantu lemak"
ye, blog saya lemak berkrim. kepada hantu-hantu lemak sekalian, jemput masuk~

6 OrG ConTeNg:

jijie said...

yang pelik2 gak depa dok cari kan... alahai~

Mr Noble said...

haha! ada tag/label cd, jalan-jalan, cari, jantan kot dlm blog awak ni?

naz said...

ni mesti byk scandal ni hahah

Hananeechan said...

jijie :tau takpe. bulan puasa lak tu :p

mr noble : agaknyer la kan. sy pon xingat da..

naz : hahah. teeet. salah!

Arief Arf said...

JJCJ - jalan jalan cari jantan
hahahaha
hantu lemak la, datin cari jantan la,
gedik gile blog ko sume cite pasal jantan je..
lalalalalalalalala


X)

Hananeechan said...

arief: haha. baru tau ke. aku da tulis awal2 kot kat "about me" tu. muhahahaha