Sunday, August 8, 2010

Kaki macam nak tercabut oh!

Tadi aku gi pc fair. gila ramai manusia kat situ. nak bernafas pon berebut oksigen. huhuh.gile melampau. nak nampak barang2 kat booth pon susah. nmpk orang je. siap ade announcement anak hilang. mak ayah busy shopping, lupe ada anak. ingatkan bujang trang tang-tang lagi kan..

Nak makan kat burger king klcc pon kene berebut tempat oh! bege pon da tak berapa sedap pasal diorang buat cincai2 je..ramai sangat orang..menci.

Aku mmg tak suke pegi tempat sesak2 ramai orang camtu.

1st sbb ramai orang. nak parking susah, nak makan susah, nak beli barang susah, nak jalan pon susah.

2nd sebab aku tak tahan bau badan orang bila tempat sesak camtu. aku cepat emo kalau bau busuk2 ni. ngade2 sket.

3rd sebab dah xde privacy zone. sesak2 camtu, kena himpit macam burger. hishh..memang teman tak gemor betoi le. org laki suke la kot. :D hehehe

4th---> berbalik kepada topik. kaki guwe udah mau tercabut! sakit gila ok. itupon pakai kasut flat tu. aku memang tak faham la macam mana pompuan2 kat situ masih gagah berdiri dengan memakai heels. ewww...sakit kot! memang TAK LA kan aku nak pakai heels g tempat2 yg kena berdiri dan berjalan sangat lama!

kesimpulannya, duduk rumah, online ke, tengok tv ke, sambil makan potato chips yg menggemokkan itu, sambil minum twister orange yg sejuk dan lazat, adalah 100X lagi best!!
Maka, marilah kita menjalankan kempen duduk rumah time weekend supaya pasaraya dan wayang xramai orang, dan jalanraya tak jam. ngeeee~

2 OrG ConTeNg:

Mr Noble said...

so tak beli apa2 la eh?

Hananeechan said...

beli jugak, walaupun ramai org :p