Friday, August 6, 2010

Hantu Facebook

Ni bukan nak cakap yang saya ni peminat fesbuk ke apa..
bukan! no! nehi!

ni hantu betul2 punye.
hantu macam dalam cite hantu.

tak suka betul la dorang post gamba hantu kat facebook!
tak suke! tak suke! tak suke!

bayangkan malam2 lepas habis layan movie kat lappy,
tengok jam da pukul 2.45 pagi.
bilik da gelap.
sume org da tido.
tapi tak ngantuk lagi, so bukak fesbuk kejap.

tetiba, bila scroll down kat home tu..
nampak gamba HANTU!
siap berbalut kain kapan bagaiiii
muka putih mata tersembul.
haishhh..
bapak ar terkejut gilaa..

letak gamba lain tak bole ke?
kucing ke. hamster ke. michael scofield ke.
sejuk sikit mata memandang.

ini tak.
HANTU jugak yg dia suke.
tak faham lah!

4 OrG ConTeNg:

naz said...

hahaha marah pulak dia.

Mr Noble said...

haha! dah terkene. tapi betul jugak tu, tak elok bikin org terkejut nak2 time camtu.

Hananeechan said...

naz: marah la..terkejut kott

mr noble: mmg wakenabeb lah!

Are'Ja_(",) said...

aku tak bace ape yg ko tulis.. aku nampak hantuu jek.. hahaha