Thursday, July 24, 2008

KiSaH HaTi


Pernah tak korang tetiba je rasa tak sedap hati tanpa sebab musabab yg jelas?
Saya slalu rasa cmtu..n sekarang ni pon saya rasa tak sedap ati.. Dalam sekelip mata, hati berdebar-debar..rasa mcm ade bnda buruk je nak berlaku..kengkadang tu rasa cam nak nangis pon ade..tapi apekehal nk nangis tetiba mcm org gila lak kan..

pernah skali tu bila saya rasa camni, saya call sume ahli family, just to make sure that they're alright..*sampai camtu sekali~* huhu..padehal xde pape pun.. Gilerkah aku? hurmmm...

aaaaaaaa....i think i am!

3 OrG ConTeNg:

JANNAH__JANN-Z__HANA said...

biasa la tu... kadang2 bisikan setan je.. sll gak jadi mcm tu kat diri ini, tapi layan aje..huhu

Hananeechan said...

erm..betul3..layan jela..
=)

asherapth said...

~ermm...tp jgn r lyn sgt..im worid too