Monday, January 24, 2011

Lunch @ rumah sewa

Aritu kitorang miskin makanan sampai semua frozen food kitorang habiskan. Kali ni banyak pulak makanan lepas beli dan belah kat mini market. Serius mahal gila ayam kat kedai tu. tipah tertipu! sampai 16 ringgit kau! kalau beli kat tempat lain da boleh dapat 2 ekor dah. hishh.. geram betul nape dia tak letak harga.

Tapi, dah g beli barang berplastik-plastik pon still ada yg lupa beli lagi. kunyit habis plak. xdapat nak goreng ayam, so buatla ayam goreng tepung. seriously, bila duduk rumah sewa semua nak kena alert, apa yg ada, apa yg takde. kalau duk umah, tu semua mak yang tolong fikir. barang2 sentiasa ada.. i miss my home oledi.. hehe.


hari ni brunch saya wat bihun sup pulak. -_-

next thing i MUST buy : penimbang berat badan. Duduk kat sini macam terlalu memanjakan perut. asyik makan je. kalau lapar, ada je benda nak wat kat dapur tu. kalau ada gym kat cni ok gak, ni takde.. kalau ada penimbang boleh la alert ckit.

3 OrG ConTeNg:

mijae said...

oke la tu brunch...


saya, brunchteanerper ngan roti jer

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!

Hananeechan said...

wow..ade ke yg combine semua mcm tu..heheh

aleen aiden said...

menarek tertarek sungguh!hu3