Tuesday, January 18, 2011

Ferrari ku lari gagah berani..

Semalam saya n adik g carrefour bangsarsouth.. sebelum nak masuk simpang ke carrefour tu, bertembung dengan 1 ferrari merah nye makngah ni.. Bila tengok tu, adik saya just cakap, no plat perak ADE. xkisah la tu.. lepas tu bila da masuk nak cari parking, cari punye cari, tengok2 ada kosong sebelah ferrari td. tuan kete dia pon ade dalam kereta lagi.



So lepas parking nak turun kereta, nampak la tuan kereta ni turun. adik saya cakap, oh, melayu rupanya...eh, tapi nape macam artis je mamat nih? aku pon pandang la jugak, rupa rupanya memang artis pown. norman kru rupanya. dia senyum je.

hoi hoi..apsal kau senyum? tersangatlah hot ok. hehehe.. ouh btw, kalau laki muka pecah rumah pon, tp bawak ferrari, confirm jadi hot tetibe. lumrah. :D



dia jumpa sorang perempuan yang parking depan kereta dia. xtau siapa. bukan artis kot. takat tu je kitorang usha. jadi mamarazzi kejap.. lepas tu blah masuk carrefour. teheee :D

4 OrG ConTeNg:

jijie said...

kantoi sudah norman kru pakai keta ape..siap dengan plat num..hehe

Hananeechan said...

jijie: haha..payah betul ada mamarazzi camni kan.

pieya said...

wau...mmg mengancam abis la kete norman kru..merah makngah lg 2...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

pergh!! terbaik..ferrari tu!!hoho