Wednesday, January 19, 2011

Dinner @ Rumah Sewa

Kesian kat kitorang. beras da habis. makanan mentah da habis. yang ada frozen food goreng2 ni je. so, ahli rumah dah sepakat membawa berkat, dinner malam ni makan daging bege, nugget, ayam, n ketam. hehehe...



tengok sardin ada, roti ada, so buat la sandwich. ini lah dinner orang bujang yang malas gila nak pergi beli barang. tapi kenyang jugak makan benda2 ni. just sihat ke tak yang jadi pertikaian..kalau yang diet makan goreng2 ni agak rosak la kan diet tu. nasib baik esok cuti. kitorang plan nak buat rombongan cik kiah gi beli barang dapur esok pagi. kita tengok jelah jadi ke tak. ntah2 semua malas sambung tidur. biasalah, mak takde kat rumah sewa nak bising kan. hehe. tapi mmg kena beli sebab dah kronik xde apa nak masak. -_-

p/s: xde ke siapa2 yg dermawan kat cni, sedekah beras gula garam ayam daging udang sayur semuaaaaaa.......kan bestt.

8 OrG ConTeNg:

a little less conversation said...

pehh cm menarik je dinner korg..ala2 western gitu..hahaha

jijie said...

meh ar datang amik kat umah.. tapi umah kat melaka la... hehe

Hananeechan said...

rafi: haha..tulah..mmg agak western

jijie: wahh..baiknye..hehe. nanti balik kg leh la amik :p

mijae said...

tu dia haih..

bergelora asid hidroklorik dalam perut den tgk sumer tu...

gaviscon sikit..grup

Hananeechan said...

mijae: hehe. jemputla makan...

HaNa HoNeY said...

xpe...mkn pepe pown asal mkn same2 en syok gituuwww
meriah je ase

Arief Arf said...

anta sikit kat vista please kthxbai

Hananeechan said...

hana honey: betul tu. xkisah makan apa, bila makan sama2 mmg best!

arip: bukan korang lagi power masak ke? kan ada clive. hehe. :p