Friday, October 1, 2010

Dia Super Comel, Saya Jatuh Hati.

Tak tau kenapa asyik teringat je kat dia. Sejak first time tengok dia aritu, hati dah terpaut. Selalu terbayang-bayang. Memang angau betul ni.. taktau nak buat macam mana dah..maybe kena pergi jumpa dia lagi sekali kot...


Asyik teringat je kucing kat mid valley haritu. comel sangat. dah la kaki pendek. nakal. tapi harga 1500 plak. kalau harga 1.50 da lama saya beli semua! ha ha :p
tapi sampai hari ni tak boleh lupakan dia.
saya dah jatuh hati dengan kucing tu.


Saya suka kucing. especially yang comel2.
kalau tengah sedih, tengok je kucing comel, terus happy..
kalau tengah marah, tgk kucing comel, terus sejuk..
memang kalau tengok kucing comel, hati terus cair meleleh..

nanti nak beli lah 1 bila dah keje.. :D
ye ye je kan..




tak pelah. buat masa sekarang, tengok jelah gambar2 kucing comel orang lain.. T__T
kalau sape ade kucing yang asyik beranak je, pastu anak dia comel-comel, contact me okay. ha ha..


gambar from google.

2 OrG ConTeNg:

Mr Noble said...

biar betul 1500 sekor!! bleh dpt satu netbook yg bagus tu!!

Hananeechan said...

tau xpe..tambah sikit da boleh angkat iphone 4gs