Thursday, October 7, 2010

Apa kau rasa kalau...


Pada suatu hari, sedang kau present sorang-sorang dalam kelas, tiba-tiba kau nampak lecturer kau yang tengah duduk bagi markah tu tengok slide kau sambil senyum-senyum.
Apa kau rasa? jawab..jawab..

Aku rasa macam bodoh jer. Apa yang aku buat salah ni. Slide aku ada salah ker. Aku ada buat lawak ke? aku ada salah cakap ke? AAAAAaa...Sangat stress ok!
Taktau jugak nak kategorikan senyum tu sebagai apa. siniskah? sukakah? lawakkah? or dia tengah pk benda lainkah?

Hilang fokus aku bila dia senyum camtu..
Sampaikan apa benda aku nak cakap pun dah terlupa. tak pasal-pasal aku skip point yang aku nak elaborate. semuanya sebab nampak lecturer senyum. duh!


Sumpah tak faham kenapa!

6 OrG ConTeNg:

Mr Noble said...

kalau aku, aku continue je. kalau betul salah ataupon dia dah tak tahan, mesti dia suh stop, time tu la baru aku stop :D

Hananeechan said...

mmg teruskan pon..just fokus tu hilang la kejap. pk nape dia senyum :p

dzul said...

ak tau sape dia..hahhaha
senyum2 tu maksudnya mood dia baik...hg nk ke bile mood dia xbaik...hahha

Hananeechan said...

hahah...ye la kot.. mintak2 sebab mood dia baik ^^

Adib said...

The most important thing is that you've made effort. Kalau dah usaha tu, tawwakal and smile back. :)

Kalau kursus archi kt kolej saya ni ramai student selalu tak hadhir presentation sbb diorg takut drawing tak cukup lengkap untuk present.

Anyways, hope you got good marks for the presentation! Ameen.

Hananeechan said...

Ameen.. Thanks Adib :)