Wednesday, July 15, 2009

Semakin hari semakin lemau!

Bilik tempat saya bekerja sangat sejuk...(tak payah melancong luar negara.

Korang dtg melancong kat sini je.selamat dari h1n1.)


Dah pakai berlapis-lapis pon masih sejuk.(maaf, tiada bukti bergambar.)


Hidung yang selesema ni makin menjadi-jadi..(err..nak bukti ke? euww..)


Bersin berkali-kali macam terhidu lada sulah. (hachiuuu...excuse me!)


Bila environment tak memuaskan, kualiti kerja makin berkurangan (ceh alasan!)


Bila minda gagal berfungsi dengan baik aka lemau, maka terhasillah nukilan kurang berkualiti di dalam blog.


Bila ini semua terjadi, siapakah yang patut kita persalahkan?


....Mereka dan keluarga mereka....


haihh...

7 OrG ConTeNg:

Are'Ja_(",) said...

huhuhu..itulah kerja org Network tak sejuk macma kutub utara memang tak sah..huhu..lagi2 MIMOS..main network kang..winduu kamoo..jgn bwk virus tu kt aku udah lars...hek3..

a little less conversation said...

Waa..dgr cm bes je..hana, ko booked utk ak eh..ak nk mlncg kt tmpt ko..haha

ije said...

haha. pasni sila offkan aircond tu. hope environment akan lebih memuaskan.

M.r.B.zaCk said...

Huhu.. Cipte virus best nie... Ngehehe

sejuk Bawak api lor...
Panas skit.. hehehe

firdausMohamad said...

got sweater??? :P

Hananeechan said...

areja : alaa..bawak pon takpe. :D

rafi : okeh, setel. dtg anytime, k

ije : tak boleh la..klo ofis ni sy punya da lama wat da. :D

zack : api? orait gak. awak pos keh.

firdaus : got one. tak berkesan. -_-

MuNiR said...

he he meh dtg site ak kalau sejuk sgt! kompem xkomplen dah he he