Friday, December 11, 2009

MJ versi SPookY...

Hello..Hello..Hello...

Hai kawan2..kita bertemu lagi dalam rancangan, Di mana Joe berJambul?..
Bersama saya pengacara anda, cik Hananeechan....tepuk..tepuk..tepuk..

Kali ini kita tidak akan menjejaki joe jambul sebab joe da botakkan kepala..
Apa guna nama joe jambul kalau takde jambul kan?

So, secara rasminya saya sebagai pengacara, merangkap pengarah, juga jurukamera, menukar nama rancangan ini kepada Di mana MJ !!??!!

Bukan MAt Jambul.. Minah Jambu juga bukan..
Metrojaya??? bukan..bukan..

Kita tukar kepada..
Di mana Michael Jackson!!!!!
huhuhu....
Hoi orang2 kampung...
Aku jumpa MJ weyh!!!
harharhar...


ok dah2.. nak citer sikit je, merapu je byk..
Alkisah, aku teman adik aku shopping aritu..
Pastu, tiba2 kitorang lapar...

Tiba2 kitorang da berenti kat depan pizza hut..
Perempuan yg jaga kat depan pizza hut tu pulak ckp..
"Pizza semua habis..Kalau yg lain ade la.."
huh...kedai pizza ape yg tak jual pizza??? fine!

Kitorang pon berangkat ke kedai depan pizza hut..iaitu johnny's..
Sedang enak buat sauna muka..eh2..makan steamboat..


Tiba-tiba...




Tiba-tiba lagi...




Tiba-tiba...OMG!!! MJ lalu depan aku!!!! Michael Jackson aa..bukan mat jambul..
like serious s**t..huhuhu...ini bukan cobaan, bukan halusinasi, bukan juga wakenabeb..

Ade sorang mamat ni, dressed up like Michael Jackson, dari topi, rambut sampai kasut..
Sejibik wa cakap lu..
Jalan dengan penuh gaya, mcm MJ jugak..wohooo..
Tinggal xde background music je..kalo tak, da mcm wat video clip plak. hahah

Org lain yg tgk, sengih2..pandang2..
Tapi aku lain plak..
naik seram lak tgk...huhuhu..
kalo tak seram, da lama da ajak duduk mkn sekali ngn kitorang..
Kesian plak,da penat2 pakai cmtu kn..

:p

p/s: xtau ape motif dia wat cmtu..tp mmg seram! nanti aku nak pakai mcm marilyn monroe lah. pegi shopping complex. muhahahhahahhaha...

6 OrG ConTeNg:

jijie said...

ooo..jumpe clone MJ le ni ek..
*igtkan tadi Mary Jane aka awek encik spidey..hihi

Mr.Clive said...

habis ar ko...dier hantui ko pasni...wakakakaka

saypOOL rafhtello said...

klu tetiba dia joget ko boleh joi..mcm Thriller..korg jdi vampire..joget2 kat belakang.. =)

Abdull Khair Kamaruddin said...

pehal x snap gambar dia.

Arief Arf said...

sal tak tangkap gambar?
kesian dia.
kalau ko ajak die makan pun konfem die xnak,
nanti makeup die cair plak.
hahaha

X)

LyLa LaLa said...

mmg ada la hana!! aritu kt tren lrt ampng park ada! serious shit scary.. hahaha