Wednesday, September 2, 2009

Ada Apa Dengan Nyamuk??

Nak petua elakkan kena gigit nyamuk tak? haaa...hot from oven ni!
Kalau taknak kena gigit nyamuk, kita kena selalu stress..
Ya, kawan2..STRESS! *u ol x salah baca..*

hahahaha..lawak betul nyamuk ni. ada ke patut dia tak suka gigit org yang stress? memilih siot.
org stress ni dia ada satu odour mcm chemical yg nyamuk tak suka. yela, org selalu stress kan banyak asid dlm badan..

ouh, selama ni yang dia suka sgt gigit aku tu pasal aku tak cukup stress la ea. cis.
eyh ni betul2, bukan cobaan tau!.
ni kajian scientist from UK.

kalau nak baca lebih detail, berminat dengan nyamuk, eh dengan topik nyamuk, sila la klik kat sini ye..
NYAMUKss

12 OrG ConTeNg:

Fairpark Boy said...

awak ni...dah xde entry sgt ke nk tulis...

R.K said...

du babe,
kalau stress sbb nyamuk cane eyp~

Hananeechan said...

fairpark boy : la..org nak share info terkini pon takleh ke..kalau taknak bace, sila tutup mata dan tekan butang pangkah di sudut atas kanan skrin anda. tq.

RK : saya selalu camtu gak..stress dgn nyamuk.

Are'Ja_(",) said...

hhaa..ko nie Ana..tak abes2 ngan nyamokk...aku da kate nyamokk tu takap cintan kat ko, sebab jo nampak cool jek..hehe..klu ko ngamok2 takdela die brani nak dekat ngan ko..hehe fakta ko bg tu memang btol...huhu

L&F said...

jangan kerana nyamuk,
kelambu di bakar..
biar kerana kelambu,
nyamuk yang hangus..
hahaha...

a little less conversation said...

o ptt la klau ak rse nyamuk ggit pastu ak mrh2+stress2 sket..nyamuk da xde..bole accept gak fakta ni..
come on..come on keep on stress..haha

Hananeechan said...

areja : tu la..apesal la dia suka sgt kat aku pon taktau..

L&F : hanguskan nyamuk beramai ramai..

rafi : haha.. tol gak tu..

firdausMohamad said...

err, nyamuk pun makhluk tuhan.

ntah2, nyamuk tu stres sebb tu dia gigit org stres.

supaya orang lain pulak stres...

hehehe! :D

chipsmore said...

oh..no wonder la xde nyamuk gigit sekarang..sbb tga stress..haha :D

azuan said...

tapi kenapa ha..
kalau fakta3 sikit mesti sainstis dari UK..
mana peginya sainstis Malaysia nie..
huhuuu..

acul said...

yeke...? leh caye ke nie...? sy tgh stress pun nyamuk geget gak.. so camne skrg?

FadzliAbuBakar said...

tapi kalau stress pun kena gigit jugak... haru la juga hehehe