Thursday, September 10, 2009

Agak2 la weyh~

Bulan puasa kot ni..agak2 la sikit kalau nak menggatal pon kan. huhuhu..
Tadi aku dpt satu message kat satu laman networking ni..

Message:
Hi..u nak duit tak ? Kalau u nak jom romen atau sex dengan i..i akan bagi u RM300 semalam..sebulan kita jumpa 5 kali so u akan dapat RM1500.00..berminat ?


Memang tak agak2 kan? Tau la bulan puasa. gersang kot. kena ajak terawih la org2 cmni. buat sampai habis. nnt da penat terawih terus balik tido. takde nak pk bnda pelik2 cmni kan..


tapi disebabkan aku pon tak agak2, aku pon reply...
"eh, apesal murah sangat awak nk bg? hurm, xpelah awak. time kasih jela..lagipun xde selera la tgk awak."

Haih....ape nak jadi dengan remaja zaman sekarang.. :p

pesanan penaja : banyakkan amal ibadat.. dah 10 mlm terakhir da ni..

update 11 sep : dia balas tanye aku, "berapa awak nak?" huhuhu...ini org sudah gilakk..siap nak nego harga lagi tu. xleh bla..

13 OrG ConTeNg:

--- Arief Arf said...

hahaha..patutnye ko kene kasi reply lagi pedas sket ar.

"awak tak mampu nak puaskan saya la. dah la kecik"
konfem x kacau ko doh
hahahaha

R.K said...

jual mahal ekh.~
haha. bagus2~
=)

jijie said...

mcm da standard cite sufiah tu jek..
tak syak lagi..kegersangan..huhu

[z@ck] said...

adess..
banyak betol org sangap time posa2 ni..
x beringat2 lgsg..haishhh

wunny said...

uish gilak ah org gtu..mmg ptot suh p wt trwih..suh wt trawih full..biar ksi sedar sikit..ksi pak imam bg khtbah skali~

LadybugYNA said...

lagi 10 hari nak raya.
cepat masa berlalu.

Are'Ja_(",) said...

lawak lar na...msg ko tu..hahah...ade lagi yg gersang2 pose nie..huhu..nampak sgt tak poser..huhu

firdausMohamad said...

haha!

ini bukan menggatal ni. ni layak dibaling terus ke pintu neraka!

hahaha!

yeah, dah 10 malam terakhir. moga dpt lailatul qadar kan? :D

Hananeechan said...

arip : hahaha..leh gak tu..huhu. sengal.. :D

rk : ish, xkan nak jual murah siap bg discount kot?

jijie: agak la...

zack : mmg pon..huhu

wunny : khutbah 2 jam lak tu. bia tertido kat masjid terus.

yna : haah.yaay~

areja :tu la pasal. tak malu lak tu.

firdaus : bukan takat pintu je, kedalam terus la..hehe

azuan said...

jangan dilayan orang yang sngap camnie..huhuu

a little less conversation said...

hana, ko reply r cani..
"byrn nye x mahal sgt..smyg tahjud pastu taubat nasuha"
haha..
konpem die insaf n da x kaco ko

acul said...

jgn dilayan org camtu.. merbahaya...

rm300...? murah tu...

MuNiR said...

ko cakap je kat mamat tuh siap duit utk hantar mak bapak die g haji. . he he klu die mntk no tepon, ko kasik no haku. . ha ha ha ha