Saturday, November 27, 2010

Eh, Tak Fahamlah!

Kenapa ek, bila online ke tengok drama korea ke, main game ke mata segar bugar tak ada perkataan mengantuk atau malas pun dalam kamus hidup, ape lagi kamus dewan kuliah.

Tapi............!

Bila start je bukak buku, bukak slide nota, bukak software nak buat coding, pendek kata mengabdikan diri pada mata pelajaran demi masa hadapan yang cerah, tak tahu kenapa dunia semakin gelap. Menguap tanpa henti mengalahkan orang yang tak tidur dua hari. Serius tak faham. Adakah perlu minum Red Bull seperti yang dicadangkan oleh Lea? Atau kena meningkatkan pengambilan kafein untuk pembelajaran yang lebih efektif? Tak suka redbull sebab manis gila. Tak suka kafein sebab nanti tak boleh tidur langsung, badan lemau masuk angin. -_-". Tapi memang motif tak nak bagi tidur pun kan. Tsk..


Jemput minum nescafe suam ya.. Lepas tu kita sambung study. Semoga berkesan!


5 OrG ConTeNg:

hagakure said...

ups.. dah keje t lagi presure...kih3~

jijie said...

it's all about mindset dear... hihi...
jangan minum too much of cafein. kang badan lemah2... happy studying~

Hananeechan said...

hagakure : ade tak keje yg tak pressure.. :D

jijie : tau xpe T_T dasar pemalas. tQ

hagakure said...

ade, keje shoping....huhu~

Hananeechan said...

hagakure: wow! itu mmg best. tp bukan dpt duit..habis duit laa..hehhe