Wednesday, November 17, 2010

Bau ape yang sedap??

Cuba teka...bau apa yang sedap sangat agaknya tu?

Hint:
-Hari raya Aidiladha
-Taman saya buat korban 6 ekor

Bau lembu? bukan..bukan.. Tak wangi pun bau lembu.
Cukuplah bau tu melekat kat adik lelaki dengan abah saya lepas diorang balik melapah tadi... huhu


Bau tangan saya lepas potong daging? bukan..bukan..
Tangan saya bau hand wash yang tak berapa wangi jer yang tinggal...
xde bau daging dah..


Jawapannya,

jeng jeng jeng..

bau daging BBQ yang telah di marinate dengan pelbagai perencah dan dibakar dan menghasilkan bau yang sangat melaparkan perut sehingga mak mertua lalu pun tak perasan... :p

Sedap oh!
Macam Seoul Garden versi home made.. :D
Daging fresh plak tu..


Siapa yang terasa lapar boleh la datang beraya ya..
Kita makan sate~ :D

Selamat Hari Raya AidilAdha kawan-kawan!

9 OrG ConTeNg:

hagakure said...

peh....meleleh je baca....

Hananeechan said...

hehe..sedap. jemput makan :D

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

Hananeechan said...

hi suuper boy

saya afi. said...

bunyi perut saya after bc entri ni.

sedaaapppp nyeeeee :'(

Hananeechan said...

afi: bunyi lagu ape tu? hehe~

saya afi. said...

lagu "like a G6" haha

Mr.Clive said...

hungry hungry

Hananeechan said...

afi : dasyat~

clive : ko kan diet..hehe