Monday, November 23, 2009

hey betina..i Hate U!!!!!!!!!

yes i hate u A***S
u watch out coz i'm gonna get back 2 u..
RevengE of the fallen!!! watchaaaaaa..

it's just that i don't know how to revenge.. -_-
haih...

'dia' telah menyebabkan hidup aku kucar kacir selama 2 minggu..
'dia' telah menyebabkan aku hilang selera makan..
'dia' telah menyebabkan kerja2 aku tergendala seketika..
geram nyah tau!

ok la, korang tau tak sape yg aku benci konon2 nyer ni?
hurm..'dia' adalah sejenis 'makhluk' spesis 'nyamuk' berjantina 'betina' bernama 'aedes..
huhu...

yup, aku baru baik demam denggi..
bila doktor cakap kat aku aritu lepas cek darah : Awak kena demam denggi. -_-
muka aku masa tu sgt lah takleh blah. siyes dowh.. dalam banyak2 demam, kenapa denggi??? ammaaa..

tau tak aku menderita demam 2 minggu, terlantar 2-3 hari, pening berhari-hari hanya kerana betina durjana itu??
dush!dush!watchaa..kebabom!!! *sound effect geram*

yang paling TAK BEST adalah, i lose weight!!!
ingat senang ke nak kumpul lemak dengan jayanya? huhuhu
kalau turun berat tu x kisah sgt, tapi bila seluar da makin longgar, n sume org tegur "ko makin kurus aa skrg".. mmg dendam la kan kat nyamuk tu. hehehe.
mcm xde kaitan je..biar lah. nak salahkan nyamuk gak!!


Moral of the story : Sape nak kuruskan badan, suruh la nyamuk geget ..hehe. :p
*ok, tak lawak..*

ok lah..kwn2 UM, selamat bercuti bersuka ria, dan menggemukkan badan ye. bia gemok2 takpe, comel..ahahaha. aku takde cuti. praktikal! haish..*6 bulan yg sengsara*

7 OrG ConTeNg:

Are'Ja_(",) said...

uhuhu...kene dok kat umah ida tgkat 6 tu takde nyamokk...hahaa..best jerkk tidoo..kompem ko gemukk smula..hehe...selamat ber praktikal lar ye :)

Arief Arf said...

ko memang dari dulu ada isu ngan nyamuk kan..
haha
ok la dah kurus.. aku pun nak kena denggi gak lah..
hahaha ish merepek plak..

get well soon!

a little less conversation said...

adoyai..kejam tul nyamuk tu wt ko smpai jd cmtu..ishk3 x ptt..x ptt..pasni psang ubat nyamuk la keliling..haha

Marya Hana . said...

laa. nyamok ke. ingtkan betol2 betina mane yg buat hal.
baru nak join sound betine 2.
hee.

i baru follow ur blog k.:)

ielamorry said...

ingat tadi betina mana la~~
mengamuk bukan main~ heheh ;P

rupanya si nyamuk durjana~~

;D

take care.

mynameisqiqi said...

huhu. kelakar lak. nak kurus gak. kuikui.. get well soon~! :)

Abdull Khair Kamaruddin said...

aku esok last msk office.weekkkkk. :P