Monday, November 30, 2009

Ada mata......TENGOK.

Tadi aku drive dari KK ke KL...
Traffic jam yang gile kentang! Drive sorang2 plak tuh... Bapak bosan.

Tapi disebabkan tengah bosan, aku ada buat research sikit.(see how i used my time wisely :D)

Tajuk : "Apa orang buat semasa traffic jam?"

1: Korek idung
ko bajet cermin tinted xnmpk aa ko melombong kan?? Siang kot.. nmpak ar weyh..huhu

2: Bajet diva
peh, yg ni mmg lawak kalo tgk..Menyanyi melalak beria-ria.. Memang la kete sebelah tak dengar suara diva ko tu..tapi expression muka sudah cukup untuk menceritakan segalanya..hahaha.
giler aa nyanyi ngan penuh perasaan. *yg ni aku pon wat kdg2..tapi aku mmg diva what..:p*

3: Makan
ok, ni normal kot..aku pon slalu wat. tapi xtau la kenapa bile usha org mkn sorg2 dalam kereta jd kelakar..dgn comot nye, kelakar gak la..hahah..

4: Main game
Most of them yg guna iphone la..2-3 kereta gak aku nmpk yg main game..ade sorg mamat ni,aku tgk main game dgn semangatnye sampai terhentak phone kat stereng, pastu cuak. hahahah..

5: Smoking
Ini biasa...bosan. next!

6: Bergambar
HAHA..big time.. sumpah kelakar. aku mengaku aku pon suke bergambar..tapi bile tgk pompuan bergambar sorg2 dlm kete time jam, gelihati,perut,usus,pankreas sume..tatau aa nape.hahahah. gelak lagi. nasib la pompuan..kalau laki yg bgambar, confirm aku tarik handbrek, turun kereta n gelak sampai kena hon. hahahahah...

7: Bercinta
Yg ni malas nak komen. sbb mane la tau diorg tu laki bini kan..tgh honeymoon ke ape..*bersangka baik* :p

8: Usha org
Ehem. ini akulah antaranya.. tgk gelagat org..kdg2 tension gak dgn org yg cmni..sebok je nak pandang2. tgk depan sudaa..
errrrr, tapi aku takpe la kan? aku wat research maa :p

banyak lagi sebenarnye gelagat yg aku observe. ade yg bergendang kat stereng, ade yg bergayut xsudah-sudah, ade yg main ngn baby, ade yg tgk movie, mcm2 la.. at least research aku td telah mengurangkan tahap mengantuk aku..dan at least blog ni ter update..hihi


pesanan penaja: agak2 research ni leh wat research master tak? :p

9 OrG ConTeNg:

Mr.Clive said...

mine:

3.
5.
6.
8.

hahahha

jijie said...

jauh tu drive dari Kuala Kangsar ke KL..huhu...

Hananeechan said...

clive : hahahaha...i know..i know..no 1 tu tak ke? hehehhe


jijie : lagi jauh bile perjalanan 3 jam jadi 6 jam sbb traffic jam..huh

saypOOL rafhtello said...

aku tak pernah drive sorang2..
usha awek.klu bapak dorang nampak senyum aje la kat bapak dorang sekali.. =)

Mr.Clive said...

oit oit...tolong sket ek...no 1 aku tak layanlah...hahahaha...kentut layan...wakakaka

[z@ck] said...

bab usha org tu ak stuju,,
hehehehe..
=)

Arief Arf said...

alahai. kuala kangsar je. bukan kota kinabalu pun.haha

aku paling selalu
2
5
7
8

hahahaha

Hananeechan said...

saypool : kenyit mate skali kt bapak dia bru best..

clive : haha..kentut xnmpk weyh..bau jek..xleh nk usha aa..

zack : setuju usha org ke, setuju xsuke org usha..hehhe


arip : klo kinabalu, xde la traffic jam. huhu..tgk, ko pun x ngaku yg no 1..
lolz

~Love Says It All~ said...

UPDATE MAKEUP CLASS:

20/12 : PERSONAL MAKEUP DI S.ALAM

15/1 : PERSONAL MAKEUP DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP DI KELANTAN

23&24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS WITH EYRA RIZAL & AMY-AMEERA (2 DAYS)
TO REGISTER EMAIL: EYRARIZAL@GMAIL.COM/INFO@EYRARIZAL.COM
OR
SMS FULL NAME + IC AND SEND IT TO 016-2128740

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
HTTP://WWW.LOVESAYSITALL.BLOGSPOT.COM

REGARDS,
EYRA RIZAL =)