Wednesday, November 23, 2011

Idea Majlis Kahwin

Eh? dah nak kawin ke yang tulis entry pasal kawin2 ni? Hehe..
Xdelah... Ini #slowpoke update pasal kenduri kahwin kawan saya Ekin.

Alkisah, kenduri nye teramatlah jauh.. Kat Bandar Penawar Kota Tinggi.
Tapi kitorang dengan gigihnya pergi kenduri tu dari KL. Saya, Syaz, Wani and Lea.
Confident gila dengan berpandukan Papago Lea, dengan bergerak dalam kelajuan 140km/j yang dipandu oleh Syaz, akhirnya sampai lah...



Excited gila okayyy bila nampak benda ni..
Sebab tau kitorang tak sesat dan berada di jalan yang benar.. Hehe






Ekin deco2 sendiri semuanya.. Dia mmg rajin bab2 ni..
So kitorang pon tinggalkan autograph masing2 kat sini..




Hantaran pon Ekin buat sendiri..Huhuh cantik!





1st time pergi kenduri area Johor n tak biasa tgk diorang main tol2.
Jakun sekejap :p




Makanan memang superb sedap gila wa cakap lu... Kalau tak malu memang dah mintak nak tapau da.. tapi sebab malu kaaaannnn..hehehe



Betapa #slowpoke nya update ni, Ekin sekarang dah pregnant dah pon... Hahahah..
Congrats Ekin!

1 OrG ConTeNg:

LollyHatesMe™ said...

katun tu cute =)