Monday, March 7, 2011

Edisi makan!

Malam ni saya just nak tempek gambar makanan kat blog ni. Esok nak keje kena tido awal. Awal tu tak awal sangat la sebab sekarang pon da pukul 12.15..

Orang selalu tempek resepi. Tapi saya taktau buat ni. Saya tau jalan nak g kedai dia je. :D


Dragon pizza!




Nasi Lemak ayam pandan(yg ni leh nak buat tapi malas!-_-)



Nandos



Ciken chop dilla punye..



Kid's meal Station Kopitiam. Bajet kanak-kanak order ni. :)


OK. Berikut adalah wishlist yang mengidam nak makan sebab da lama tak makan.
- Dominos pizza bbq
- nasi kerabu kat trgnu yg sedap giler, tp xtau nama kedai.
- mac n cheese, tapi nak 1 senduk je.
- sushi
- very delicious ice-cream
- karipap pusing maklang buat
- marinated beef kat seoul garden. yg ni baru makan aritu tapi mengidam lagi. :p
- air vitagen. asyik lupa je nak beli. da lama tak minum.
- roti jala(syaz la ni yg hasut :p)
- ikan bakar jalan bellamy. nak pegi tapi xde geng.
- bbq chicken
- sate tulang abg faizal walaupun da tak jual.
- ciken wing pasar malam kerinchi yg dah naik harga 1.80
- choc cheese tart yg cepat gila habis kalau dtg lambat.



eh banyak lagi lah yg mengidam. penat pulak nak list.
mengidam kalah ibu mengandung.
k lah nite...

8 OrG ConTeNg:

syazryn sabry said...

hahahahahha..this week aku free..meh aku buat roti jala..hehehhe

jijie said...

wahhh..seoul garden!! dari hari tu dok nak makan.. tapi tak pi2 jugak

Hananeechan said...

syaz: ho yeah. buat la syaz. aku support dri belakang. hehehe

ji: sedap woh..jom2

Encik Shino said...

tengok entri teruss gi kedaii.. LAPARR!!

huhuhuhu~

Marya Hana . said...

ni yg i pantang.
kat blog org ade gambo makanan..
pantang pantang.... !!

hihi.. :)

Are'Ja_(",) said...

aku ase..hujung bulan ni ko dtg ganu.. comfirm 2hari 2 mlm aku kena bawak ko g makan nasi kerabu nie.. haha
sila jgn bg aku muntah :P

UNA budak BAEQ said...

aaaaaaaaaaa tetiba rasa lapar padahal baru melantak pijahut . grrr

BLADE EDGE said...

hahaha tergoda tgk nasi lemak :-)