Monday, July 19, 2010

Edisi MARAH!!!

Kalau kite tgh drive nak keluar simpang, mesti kita tengok kiri kanan dulu sblom keluar..tgk line clear ke tak...
Bila da tgk kiri kanan, nampak pulak kereta datang, kite mesti pandai bajet..sempat keluar ke tidak..kalau da tau tak sempat, duduk diam-diam. tunggu sampai kereta tu dah lepas, baru lah kau keluar. its not rocket science ok! simple je.

"Tapi, yang kau bijak pandai sangat bajet kau pemandu berhemah padahal langsung tak...! dah nampak kereta aku dekat giler tapi kau gatal2 jugak nak keluar simpang tu kenapa???!!! "

Dah la xbg signal! Main redah aje..kan dah kena hon kalah hon keretapi aku bagi td..nak kata bodoh, dapat pulak lesen. (ntah ade lesen ke tidak tah..da mcm tu gaya bawak kereta).
kalau kau tak kesah kereta kau kene langgar pon, boleh tak kau respek sket org lain yg kisah kalau kereta dia remuk?! mmg lu bikin gua panas la derr..

hnsssss!!

3 OrG ConTeNg:

Mr Noble said...

ha'a. org zaman skang ni bawak kete ikut peraturan sendiri. suka2 nak keluar simpang, suka2 nak tukar lorong. pastu buat semua tu cam takde perasaan je.

Hananeechan said...

tau takpe..memang menggeramkan!

a little less conversation said...

haaa pe lg hana, tuka bwk hilux ke, storm ke..klau nmpk org bwk kete cmtu je..tekan laju2..cnfrm cuak org tu nk kua simpang..hahaha